AÖF sınav yerleri belli oldu mu?

AÖF Sınav yerlerinin açıklanıp açıklanmadığı öğrenciler tarafından merak konusu oldu.
AÖF sınav yerleri belli oldu mu?

AÖF sınav yerlerinin belli olup olmadığı öğrenciler tarafından merak ediliyor. Bahar dönemi sınavları 15 Nisan ile 16 Nisan 2023 tarihlerinde yapılacak. Dönem sonu sınavları ise 27 Mayıs ile 28 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Peki AÖF sınav yerleri belli oldu m? İşte bu sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

AÖF sınavlarının online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı geçtiğimiz günlerin en çok aranan konularından biri oldu. Bu konunun netleşmesi ile birlikte öğrenciler bu kez de sınav yerlerinin ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. Peki AÖF 2023 sınav yerleri açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? İşte bu soruların yanıtı haberimizde yer alıyor. 

AÖF SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

AÖF sınav yerlerini merak eden öğrenciler google arama motorlarında sınav yerlerinin ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladılar. AÖF Sınav Yerleri ile ilgili açıklamanın Anadolu Üniversitesi’den en geç Nisan ayının ilk haftasına kadar gelmesi bekleniyor. Geçtiğimiz dönemlerde öğrenciler sınavlara katılacakları yerlerin bilgisini giriş belgesi aracılığıyla öğrendi. Giriş belgeleri ise sınavlardan 1 hafta öncesinden öğrencilerin erişimlerine açılıyordur.

AÖF sınav yerleri açıklanır açıklanmaz haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler