AÖF sınavları online mı, yüz yüze mi, ne zaman yapılacak?

AÖF sınavları online mı, yüz yüze mi, ne zaman yapılacak?

AÖF sınavları online mı, yüz yüze mi, ne zaman yapılacak? - Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından üniversitelerde çevrim içi (online) eğitim dönemine geçildi. Açıköğretim Fakültelerinde (AÖF) eğitim gören milyonlarca öğrenci de sınav sürecine ilişkin detayları araştırmaya başladı. AÖF sınavı için geri sayım devam ederken milyonlarca öğrenci de sınavın nasıl yapılacağını sorguluyor. Üniversitelerin online eğitime geçmesinin ardından "AÖF online mı, yüz yüze mi?" sorusu gündemin en çok araştırılan konuları arasındaki yerini aldı. 

AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAVLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

AÖF bahar dönemi ara sınavları için takvim merak edilirken öğrencilerin araştırmaları devam ediyor. AÖF 2023 Bahar Dönemi sınav tarihleri belli oldu. Buna göre; AÖF bahar dönemi ara sınavları 15-16 Nisan tarihinde, dönem sonu sınavları ise 27-28 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenecek. Yaz okulu sınavları ise 19 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

AÖF SINAVLARI NASIL OLACAK?

Açıköğretim Fakültesi sınavlarının online mı yoksa yüz yüze yapılacağına ilişkin sorulara yanıt aranırken konuya ilişkin net bir açıklama henüz bulunmuyor. Konu hakkında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nden yapılan bir açıklama bulunmazken önümüzdeki günlerde bir duyuru yapılması bekleniyor. 15 Nisan tarihinde yapılacak Bahar Dönemi sınavları için alınacak karar AÖF Rektörlükleri tarafından duyurulacak.

İlgili Haberler