AKSİS AUZEF harf notu sorgulama! Not açıklandı mı ne zaman açıklanacak nasıl öğrenirim?

İstanbul Üniversitesi Akademik Kayıt Sistemi AUZEF harf notu sorgulama ekranı yoğun şekilde araştırılmaya başlandı. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi harf notları sorgulama nasıl yapılır?
AKSİS AUZEF harf notu sorgulama! Not açıklandı mı ne zaman açıklanacak nasıl öğrenirim?

İlkokul ortaokul ve lise öğrencileri 15 tatil için gün saymaya devam ederken üniversite öğrencilerinin ise final sınavları telaşı başlamıştı. Öğrenciler bu süreçte AUZEF harf notu sorgulama ekranı AKSİS üzerinden sık sık sorgulama yaparken konu hakkında son dakika açıklamaları peş peşe geldi.

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi harf notlarının açıklanacağı tarih merak konusu olurken İstanbul Üniversitesi AUZEF 2023 2024 güz dönemi bitirme (final) sınavı sonuçları geçtiğimiz günlerde auzefsinav istanbul edu tr üzerinden erişime açıldı. Final notlarının açıklanmasının ardından AUZEF ders geçme notu konusu araştırılmaya başlandı.

AUZEF HARF NOTUMU NASIL ÖĞRENİRİM?

Bitirme sınavları değerlendirildikten sonra otomasyon sistemine ilgili derslere ait notlar aktarılır. Not aktarımı tamamlandıktan sonra almış olduğunuz derslere ait harf notları hesaplanmaktadır. Harf notlarınızı https://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak öğrenebilirsiniz.nasıl öğrenirim?

AUZEF HARF NOTU SORGULAMA! SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Harf notlarınızı https://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak öğrenebilirsiniz. İstanbul Üniversitesi not sisteminde AA, BA, BB, CB, CC, DC, DD, FD ve FF harf notları kullanılmaktadır.

Söz konusu sınav sonuçları 16 Ocak 2024 Salı günü yani bugün itibari ile açıklanmaya başlanacak. Öğrenciler gün içerisinde girmiş oldukları ve sınava tabi tutuldukları sınavların sonuçlarını öğrenebilecekler.