Kütahya’da KÜMATFEN sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı

Kütahya’da bulunan Nafi Güral Fen Lisesi’nin düzenlemiş olduğu KÜMATFEN sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllerine kavuştu.
Kütahya’da KÜMATFEN sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı

KÜTAHYA (İHA) – Nafi Güral Fen Lisesi’nin 14’üncü defa düzenlediği KÜMATFEN sınavında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Fen Lisesinin düzenlemiş olduğu sınavda Fatih Ortaokulu 1’inci Özel Yıldız Ortaokulu 2’nci ve Boğaziçi Şehir Koleji de 3’üncü oldu.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Nafi Güral Fen Lisesi tarafından 14.sü düzenlenen "KÜMATFEN" sınavında derece elde eden öğrenciler için düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü İrfan Kanık katıldı.

aw204358-03.jpg

Nafi Güral Fen Lisesi öğretmenlerinin hazırladıkları Matematik ve Fen Bilgisi alan sorularından oluşan sınavda derece elde eden öğrencilere ödülleri İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Şube Müdürü İrfan Kanık ve Nafi Güral Fen Lisesi Okul Müdürü Murat Fazıl Akkoç tarafından verildi.

İLK 3'E GİREN OKULLAR BELLİ OLDU

Düzenlenen "KÜMATFEN" sınavında 1. Fatih Ortaokulu, 2. Özel Yıldız Ortaokulu ve 3.Boğaziçi Şehir Koleji oldu. Müdür Başyiğit, bu tür yarışmaların öğrencilerin kendilerini deneme fırsatlarını sunduğunu belirterek, öğrencilere başarılar dileyerek, programda emeği geçenlere teşekkür etti. Sınavda dereceli başarı elde eden öğrencilere ödülleri takdim edildi.