Denizli Merkezefendi'de 8. sınıf öğrencilerine LGS için motivasyon semineri

Denizli'de Merkezefendi Belediyesi LGS sınavına girecek olan 8. sınıf öğrencileri için motivasyon semineri düzenleyeceklerini açıkladı. İMT Hoca ile LGS Motivasyon Semineri için tarih açıklandı.
Denizli Merkezefendi'de 8. sınıf öğrencilerine LGS için motivasyon semineri

DENİZLİ (İHA) - Nitelikli liseler olarak kabul edilen Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi gibi liselere girebilmek adına LGS sınavına girmeye hazırlanan öğrencilerde sınav telaşı tarihin yaklaşması ile arttı. Denizli Merkezefendi Belediyesi sınav stresi yaşayan 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak motivasyon semineri düzenleneceğini duyurdu.

DENİZLİ İMT HOCA İLE LGS MOTİVASYON SEMİNERİ NEREDE, NE ZAMAN?

İMT Hoca ile LGS Motivasyon Semineri için merak edilen tarih ve program belli oldu. 8.sınıf öğrencilerinin yer alacağı seminere konuşmacı olarak Matematik Öğretmeni İbrahim Taşdemir katılacak. Öğrencilere sınav motivasyonu sağlamak ve öğrencilerin sınav kaygısını yenmesi amacıyla düzenlenecek olan seminer, 17 Mayıs Cuma günü saat 20.30’da Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek.

motivasyon-semineri.jpg

Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Öğrencilerimizin ilgiyle takip edeceği seminerde; öneriler, sınav öncesinde ve sınavda yapılması gerekenler, stres yönetimi ve motivasyonu hususlarında bilgiler verilecek. Bu önemli bilgiler öğrencilerimiz için çok kıymetli. Onların yanında olarak kaygılarına ve streslerine çözüm olmaya çalışacağız. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

LGS sınavına girecek olan 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenecek olan motivasyon semineri 17 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20:30'da başlayacak. Seminere katılmak isteyen öğrenciler Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesi'nde buluşacak.