21 Kasım 2023 Salı tatil olan iller ve ilçeler listesi! Kar ve sel tatili hangi illerde okullar kapalı?

Ara tatil sonrası okula dönmeyi bekleyen öğrencilere kar ve fırtına engeli. 21 Kasım 2023 okul tatili olan iller ve ilçeler açıklandı. Bugün okullar tatil mi, var mı?
21 Kasım 2023 Salı tatil olan iller ve ilçeler listesi! Kar ve sel tatili hangi illerde okullar kapalı?

21 Kasım 2023 Salı tatil olan iller ve ilçeler listesi! Kar ve sel tatili hangi illerde okullar kapalı? - Bir anda bastıran kara kış pek çok ilde sel ve fırtına felaketi yaşanmasına neden olurken bazı illerde ise yoğun kar yağışı nedeniyle yollar ulaşıma kapatıldı.

10 Kasım 2023 Cuma günü son ders zilinin çalmasının ardından başlayan ara tatil ile öğrenciler 2023 - 2024 eğitim öğretim yılının ilk ara tatiline çıkmıştı. Normal koşullar altında öğrenciler 20 Kasım 2023 Pazartesi günü ders başı yapacaktı. Ancak pek çok ilde aniden bastıran kar, sağanak yağış ve fırtına nedeniyle 10 ilde okullarda eğitim başlamamıştı. Bugün için yeni kararlar ilan edildi. Bugün okul var mı sorusuna yanıt geldi...

ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL Mİ, BUGÜN OKUL VAR MI?

Zonguldak Valiliği tarafından yapılan resmi açıklama ile "Kuvvetli yağış ve fırtınadan olumsuz yönde etkilenen KDZ. EREĞLİ İLÇE GENELİNDE 21 Kasım 2023 Salı günü ile 22 Kasım 2023 Çarşamba günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime iki gün süreyle ara verilmiştir. Kdz. Ereğli ilçemizde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 21-22 Kasım 2023 tarihlerinde iki gün idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denilerek ilçe geneli için tatil kararı alındığı ilan edildi.

zonguldak.jpg

BİNGÖL'DE 21 KASIM SALI OKULLAR TATİL Mİ, AÇIK MI?

Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada Kiği ve Yedisu ilçelerinde okullarda eğitime 1 günlük ara verildiği açıklanarak "İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Kiğı ilçemize bağlı köy okulları ve taşımalı eğitim öğretime 21.11.2023 SALI günü itibari ile 1 (bir) gün ara verilmiştir. İlçemizdeki merkez okullarda eğitim öğretim devam edecektir. Kamuoyuna Duyurulur" ve "İlçemizde yaşanan aşırı soğuk,don ve buzlanmadan dolayı herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek adına 21 Kasım Salı günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerin eğitim ve öğretimine 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Kamuoyuna duyurulur." ifadelerine yer verildi.

bingol-tatil.jpg

ERZURUM'DA 21 KASIM SALI OKULLAR TATİL Mİ, AÇIK MI?

Aşkale ve Horasan'da kırsal mahalle okullarında ve taşımalı eğitime, Karayazı Narman ve Tortum'da taşımalı eğitime, Köprüköy'de kırsal mahalle okullarındaki taşımalı eğitime, Çat ve Tekman'daki okullarda eğitim öğretime bir gün ara verildiği kaydedildi.

KASTAMONU'DA 21 KASIM OKULLAR TATİL Mİ, AÇIK MI?

Kastamonu Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise Cide ilçesinde taşımalı eğitim ile okul öncesi ve özel eğitim kurumlarının tamamı, Ağlı ve İhsangazi ilçelerimizde ise sadece taşımalı eğitime ara verildiği ilan edildi.