18 Mart için TATİL HABERİ az önce geldi! Valilik okulları TATİL etti

Okul tatil haberi özellikle öğrenciler tarafından merak ediliyor. Mart ayı içinde öğrenciler en çok 18 Mart tatil mi? sorusuna yanıt arıyor. Aktarılan son habere göre o ilde okullar valilik tarafından tatil edildi. İşte resmi açıklama ve detaylar
18 Mart için TATİL HABERİ az önce geldi! Valilik okulları TATİL etti

Aktarılan son dakika tatil haberinin detaylarına göre ülkemizde o şehirde 18 Mart’ta okullar bir günlük tatil edilecek. Merak edilen açıklamayı il valiliği resmi olarak yaptı. 1 gün boyunca tatil edilecek okullara ilişkin detaylar belli oldu.

O İLDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Çanakkale Valiliği tarafından açıklama geldi. Aktarılan son haberin detaylarına göre 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümü sebebi ile okullar Çanakkale’de bir gün tatil edildi. Valilik açıklamasında okulların bir gün boyunca tatil edileceğini açıkladı.

VALİLİK RESMİ OLARAK AÇIKLAMA YAPTI

Çanakkale Valiliği yayımladığı resmi açıklamasında Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olan tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı. İşte yapılan o açıklama:

“18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünün coşkulu kutlanması amacıyla 18 Mart 2024 Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur"

İlginizi çekebilecek diğer eğitim haberleri:

18 MART RESMİ TATİL Mİ?

Ülkemizdeki resmi tatillerin içerisinde 18 Mart yer almıyor. Ancak her yıl okullarda 18 Mart Çanakkale Zaferi olarak kutlanıyor. Şu anda sadece Çanakkale ili için tatil haberi geldi. Diğer illerde 18 Mart Pazartesi gününün tatil edilip edilmeyeceği henüz bilinmiyor.