18 - 29 yaş arasındaki gençlere günlük 10 Euro cep harçlığı müjdesi! 17 Aralık'a kadar başvuru yapan kapar

İstihdam garantili kurs başvurusu açılırken kursa katılan 18 - 29 yaş arası gençlere günlük 10 Euro harçlık verilecek.
18 - 29 yaş arasındaki gençlere günlük 10 Euro cep harçlığı müjdesi! 17 Aralık'a kadar başvuru yapan kapar

18 - 29 yaş arasındaki gençlere günlük 10 Euro cep harçlığı müjdesi! 17 Aralık'a kadar başvuru yapan kapar - Türkiye ve Avrupa Birliği ortak projelerinin sayıları her geçen gün artarken bu projelerden biri daha başvurulara açıldı.

Uşak Üniversitesi tarafından yapılan son dakika açıklaması ile istihdam garantili kurs açılacağı belirtilerek başvurular alınmaya başlanırken kursa katılmaya hak kazanan kişilere günlük 10 Euro cep harçlığı verileceği açıklandı. Kursa katılım sağlamak isteyen kişiler için başvuru şartları ve tarihi hakkında açıklama yapıldı.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İSTİHDAM GARANTİLİ KURS KAYITLARI BAŞLADI! HEM ÜCRETSİZ KURS HEM 10 EURO HARÇLIK VERİLECEK...

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyuru yayımlayan Uşak Üniversitesi "Değerli Uşaklı Gençler, Uşak Üniversitesinin yürütücüsü olduğu "Youth are working Uşak is Developing"(Gençler Çalışıyor,Uşak Gelişiyor)isimli EuropeAid/168241/ID/ACT/TR/169 sözleşme numaralı Avrupa Birliği NEET Projesi kapsamında gençlerin işgücü piyasasına entegrasyonunu sağlamak ve nitelikli işgücü oluşturmak amacıyla yetiştirilecek 50 gencin “Kursiyer” başvuruları 17 Aralık'a kadar devam edecektir. Üniversitemiz bünyesinde, alanında yetkin eğitmenlerden ücretsiz eğitim almak için afişte yer alan qr kod ile başvuru yapabilirsiniz" ifadelerine yer verilerek yeni kursiyer başvurusu alınacağı ifade edildi.

kurs-kaydi.jpeg

UŞAK ÜNİVERSİTESİ KURS BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen kurs Neet Pro Gençler Çalışıyor Uşak Gelişiyor projesi kapsamında yeni kurs açılacak. 17 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek olan projeye Uşak ilinde ikamet eden 18 - 29 yaş arasındaki gençler başvuru yapabilecek. Kurs başvuruları Uşak Üniversitesi rektörlük binası 1. katta yer alan 124 numaralı ofisten kabul edilecek.

Kursiyerler istihdam garantili açılan kurslara katılarak hem ücretsiz olarak meslek sahibi olacaklar hem de 44 gün boyunca devam edecek olan kurslar kapsamında günlük 10 Euro harçlık alacaklar. Kursa başvurusu kabul edilen kişilere ödemeleri kursa katılım karşılığı giderlerini karşılamaları için verilecek.