Uşak Üniversitesi'nde öğrenciler İsrail'i protesto edecek!

İsrail'in Filistin'de yaptığı saldırılar tüm hızı ile devam ederken Uşak Üniversitesi öğrencileri Filistin'e destek için protesto gösterisi düzenleyecek.
Uşak Üniversitesi'nde öğrenciler İsrail'i protesto edecek!

Hamas tarafından İsrail'e yapılan saldırının ardından başlayan İsrail Filistin Savaşı'nda bölgede yaşanan dram her geçen gün büyümeye devam ediyor. Başta Amerika ve Avrupa ülkeleri olmak üzere pek çok ülkenin desteğini arkasına alan İsrail hastane, okul, mülteci kampı demeden bombalamaya devam ederken yaşanan çocuk ve kadın ölümlerine karşı sessiz kalınıyor.

Türkiye ilk günden bu yana açık bir şekilde Filistin'e destek vermeye devam ederken yurt genelinde İsrail'i protesto gösterileri de tüm hızı ile devam ediyor. Bu gösterilerden biri de bugün Uşak Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenecek. Uşak Üniversitesi öğrencileri bir kere daha İsrail tarafından yapılan saldırılara dikkat çekmeye çalışacak.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ'NDE FİLİSTİN'E DESTEK İÇİN PROTESTO GÖSTERİSİ YAPILACAK!

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada "Bugün (6 Kasım 2023 Pazartesi günü) saat 15.00'da öğrencilerimiz Uşak Üniversitesi Rektörlüğü binası önünde, Gazze'de yaşanan vahşi saldırıları protesto edecek ve konuyla ilgili basın açıklaması yapılacaktır" ifadelerine yer verilerek yaşanan saldırıların protesto edileceği ifade edildi.

Uşak'ta yaşanan saldırılar protesto edilirken hafta sonu da Uşak Belediyesi ve Genç Kuşak tarafından benzer bir eylem yapılmış ve yüzlerce Uşaklı genç ile Uşaklılar bir araya gelerek İsrail tarafından yapılan saldırıların son bulması için çağrıda bulunmuştu.