Belediye şirket işçileri, KİT ve 4D'li taşerona kadro için SON DAKİKA açıklaması geldi!

100 bin taşeron işçinin beklemiş olduğu taşerona kadro konusunda önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı.
Belediye şirket işçileri, KİT ve 4D'li taşerona kadro için SON DAKİKA açıklaması geldi!

Belediye şirket işçileri, KİT ve 4D'li taşerona kadro için SON DAKİKA açıklaması geldi! - Kadro müjdesi için umutla bekleyen 100 bin taşeron işçinin kaderini belirleyecek önemli son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

AK Parti tarafından hazırlanan yeni torba yasa milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilirken düzenlemede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçim vaadi olarak açıklanan taahhütlerin yer alacağı haberi büyük heyecan yaratmıştı. Kasım ayının ilk günleri ile beraber yeni kulis haberleri gelmeye başlarken bir açıklamada taşeron işçiler için geldi.

KİT BELEDİYE TAŞERONA KADRO SON DAKİKA! YENİ GELİŞMELER NELER?

Belediye şirket işçilerine kadro son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken yeni haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. Yeni torba yasa içeriği merak konusu olurken AK Partili kurmayların hazırlamış olduğu kanun teklifi içerisinde en çok merak edilenlerden biri de taşerona kadro olarak öne çıkıyor.

Taşeron işçilere kadro düzenlemesinin meclis yolunda olduğu ifade edilirken 100 bin taşeron işçinin beklemiş olduğu düzenlemede AK Parti'nin artık sona geldiği ifade edildi. İlk olarak meclise sunulacak olan yasal düzenlemenin hızla meclisten geçirilerek yasalaşacağı belirtiliyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin koltuğunu devretmeden önce yapmış olduğu son açıklamasında "Kamudaki taşeronları planladık. Meclis'in önümüzdeki haftadan itibaren çalışamayacağı bir dönemdeyiz. Önümüzde dosyamız duruyor. Çalışmanın büyük kısmını tamamladık. Seçimden sonraya kalır diye düşünüyorum, çözeceğimiz konulardan birisi bu." diyerek seçim sonrasını işaret etmişti.