Japonya'da korkunç uçak kazası! İki uçak pistte çarpıştı

Gelen bir son dakika haberine göre Japonya’nın başkenti Tokyo’da korkunç bir uçak kazası meydana geldi. İki uçak pistte çarpışırken, gelen görüntüler tüm dünyayı şoke etti! İşte Tokyo uçak kazasına ilişkin detaylar..
Japonya'da korkunç uçak kazası! İki uçak pistte çarpıştı

Aktarılan son dakika haberinin detaylarına göre içinde 300 yolcu olduğu belirtilen Japonya Havayolları’nın uçağı Tokyo Haneda Havalimanı’nda olan pisteki sahil güvenlik uçağı ile çarpıştı.

Meydana gelen çarpışmada uçak tamamen alevlere teslim oldu. Konu ile ilgili yetkililerin yaptığı açıklamada uçakların çarpıştığı doğrulanırken, söndürme çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Japon basını uçağın içerisinde 379 – 400 arasında yolcu olduğunu ifade etti.

YOLCULAR ACİLEN TAHLİYE EDİLDİ

Yolcuların, acil durum kaydıraklarından kaydırılarak tahliye edildiği belirtildi. 379 yolcu ile 12 kabin görevlisinin olduğu uçakta kişilerin başarılı bir şekilde tahliye işleminin yapıldığı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

KAZADAN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ

Japonya'da meydana gelen uçak kazasına ilişkin ilk görüntüler aktarıldı. Görüntülerde uçağın tamamının alev aldığı görülüyor. İşte o görüntüler:

ekran-goruntusu-2024-01-02-125231-min.png

ekran-goruntusu-2024-01-02-125029-min.png

İlginizi çekebilecek diğer haberler:

KAZA İNİŞ SIRASINDA OLMUŞ

Aktarılan haberin detaylarına ilişkin son veriler gelmeye devam ediyor. Japon Havayolları’na ait olan uçak Tokyo Havaliamanı’na inerken kaza yaptı. İniş sırasında uçakta alevler çıktığı ifade edilirken, pistte bulunan bir Sahil Güvenlik uçağına çarpan yolcu uçağı tamamen alev aldı. Uçaktaki yolcuların başarılı bir şekilde tahliye edildiği ifade edildi.

Uçaktaki yangının içerisinde yolcular varken çıktığı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.