Epstein Adası nerede? Epstein Adasında neler oluyor?

Epstein Adası son dönemlerin en sık araştırılan konuları arasında yerini alıyor. Bir dizi skandalın içerisinde barındırdığı Epstein Adası nerede, Epstein Adasında neler oluyor? Merak edilen detaylar haberimizde
Epstein Adası nerede? Epstein Adasında neler oluyor?

Jeffrey Epstein’in adını taşıyan ve içerisinde pek çok yasa dışı olay ve skandalı içerisinde barındıran Epstein Adası, özel bir adadır.

EPSTEİN ADASI NEDİR?

Epstein Adası’nın ne olduğu merak konusu oldu. ABD’li milyarder olan Jeffrey Epstein’in adası olan Epstein Adası ABD Virgin Adaları’nda bulunuyor. İki ayrı adadan oluşan bu adalar herkes tarafından Little Saint James ve Great Saint James olarak biliniyor.

Epstein’in özel yeri olan Little Saint James Adasından adada konak, havuz ve helikopter pisti mevcut. Son dönemlerde bu adada reşit olmayan kızların cinsel istismara maruz bırakılan bir yer olduğu iddia ediliyor.

Diğer ada olan Great Saint James, adanın sahibi olan Epstein tarafından daha az kullanıldı.

EPSTEİN ADASINDA NELER OLUYOR?

ABD’li milyarder ve finansçı olarak tanınan Jeffrey Epstein 2019 yılında çocuk istismarı ve seks ticareti sebebi ile suçlandı ve hapse atıldı. Burada da intihar ettiği söylendi.

Reşit olmayan çocukların bu adaya kaçırıldığı ve istismar edildiği iddia ediliyor. ABD Adalet Bakanlığı tarafından da araştırılan Epstein Adaları şu anda Türkiye’nin de gündemi arasında bulunuyor.

Ortaya atılan bu iddialar sebebi ile ilk olarak Epstein 2006 yılında Florida’da tutuklandı. 13 ay hapis cezasından sonra ev hapsine alınan isim, 2019 yılında yeniden tutuklandı.