Uşak'ta şüpheli ölüm! Yalnız yaşıyordu, evinde ölü bulundu!

Uşak’ta yanız yaşayan adam evinde ölü olarak bulunurken polis şahsın ölümünün şüpheli olduğu gerekçesiyle soruşturma başlattı.
Uşak'ta şüpheli ölüm! Yalnız yaşıyordu, evinde ölü bulundu!

Uşak’ta Elmalıdere Mahallesi Zambak Sokak’ta bir evde ikamet eden 59 yaşındaki O.A.’dan yakınları haber alamadılar. Bunun üzerine arkadaşı E.K. şahsın evine giderek camdan baktığında O.A.’nın yerde hareketsiz yattığını gördü. Bunun üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan E.K. ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri O.A.’nın cansız bedenini evde buldular. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın öldüğü tespit edildi. Meydana gelen bu ölüm polislerce şüpheli olarak değerlendirildi. O.A.’nın cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılacak olan otopsinin ardından O.A.’nın kesin ölüm nedeni tespit edilecek.

Uşak’ta yalnız yaşayan adam evinde ölü bulundu.

YAKINLARI BİR SÜREDİR HABER ALAMADILAR

Olay, Elmalıdere Mahallesi 1. Zambak Sokak’ta müstakil bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan O.A.’dan (59) yakınları bir süredir haber alamayınca durumdan şüphelenerek arkadaşı E.K.'yi aradı.

Kendisine bakmak için evine giderek camdan baktığında O.A.’nın cansız bedenini gören E.K., 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirmesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

POLİS ŞÜPHELİ ÖLÜM DEDİ

Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, O.A.’nın yerde hayatını kaybettiği belirlendi. O.A.’nın ölümü şüpheli bulunarak, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

O.A.’nın cansız bedeni, otopsi için Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

O.A.’nın kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi.