Kütahya'da yangın! Evi kül olmaktan dikkat kurtardı!

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir evde çıkan yangın paniğe neden olurken ev sahipleri itfaiye gelmeden yangını söndürmeyi başardılar.
Kütahya'da yangın! Evi kül olmaktan dikkat kurtardı!

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir ev yangında kül olmaktan evin sahiplerinin dikkati ile kurtuldu. İstasyon Mahallesi’nde bulunan evin yan tarafında istiflenmiş kartonlar henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Kartonların alev alması ile bir anda yangın çıkarken ev sahiplerinin bunu erken fark etmesiyle facianın eşiğinden dönüldü.

Yangının fark edilmesiyle beraber hemen itfaiyeye ve diğer birimlere ihbarda bulunuldu. Ev sahipleri ise kendi imkanları ile yangını söndürmeye çalıştılar ve bunda da başarılı oldular. İtfaiye olay yerine gelmeden yangın söndürülürken itfaye de soğutma çalışması yaptı.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen yangın ev sahipleri tarafından söndürüldü.

YANGIN KORKUTTU!

Edinilen bilgilere göre, İstasyon Mahallesi Seval Sokakta M.O. ve A.G' ye ait evin yanında bulunan kartonlardan henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

İTFAİYE GELMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ!

İhbar üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın ev sahiplerinin fark ederek hızlıca müdahale etmesi ile büyümeden söndürüldü. Yangın evin dış cephelerinde ve elektrik panolarında tahribata neden oldu.

Belirtilen adrese gelen polis güvenlik önlemleri alırken itfaiye ekipleri de soğutma çalışması yaptı. İstasyon Mahallesi muhtarı Taner Gök, “Küçük çaplı yangın olayı yaşadık. Kısa sürede söndürüldü. Allah'ım beterinden korusun "dedi.