Uşak'ta kurulan perşembe pazarında silahlı saldırı düzenlendi

Son dakika haberi ile Uşak'ta perşembe günleri kurulan kapalı perşembe pazarında silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi.
Uşak'ta kurulan perşembe pazarında silahlı saldırı düzenlendi

Uşak'ta kurulan perşembe pazarında silahlı saldırı düzenlendi - Uşak'ta korku dolu anlar yaşandı. Kimliği henüz bilinmeyen bir şahıs, pazarda bir esnafı ateşli silahla yaralayarak kayıplara karıştı. 

PAZAR YERİNDE SİLAHLI SALDIRI

Edinilen bilgiye göre Uşak’ta Perşembe Kapalı Pazar Yeri 3.Sigorta Caddesi üzerinde bir silahlı saldırı meydana geldi. Henüz kimliği tespit edilemeyen kafasında şapka ve yüzü boyunluklu bir şahıs,  pazarcılık yapan 45 yaşındaki Ö.T.’ye yanında getirdiği tabanca ile ateş ederek olay yerinden uzaklaştı. Ö.T., açılan ateş sonucu yaralanırken görgü tanıklarının ihbari üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YARALI PAZARCININ HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye yaralı halde götürülen Ö.T.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri şüpheli şahısı yakalamak amacıyla arama çalışması başlattı. Öte yandan yaşanan silahlı saldırı olayına ilişkin incelemede başlatıldığı bildirildi.

İlgili Haberler