Uşak'tan mide bulandıran görüntüler! Çöp eve dönüşen daireden 10 kamyon çöp çıktı

Uşak’ta sokağa yayılan kötü koku sebebiyle bölge sakinleri yetkililere ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler çöp eve dönüşen daireyi boşalttı.
Uşak'tan mide bulandıran görüntüler! Çöp eve dönüşen daireden 10 kamyon çöp çıktı

Uşak'tan mide bulandıran görüntüler! Çöp eve dönüşen daireden 10 kamyon çöp çıktı - Uşak’ın Ünalan Mahallesi Karakıran Sokak’ta rahatsız edici bir koku yayıldı. Yayılan kokudan rahatsız olan bölge sakinleri yetkililere ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen Uşak Belediyesi ekipleri kokunun kimya mühendisi olan N.T.’nin evinden geldiğini belirledi.

10 KAMYON ÇÖP ÇIKARDILAR

Uşak’ta kötü koku sebebiyle bir binaya giren belediye ekipleri, evin içerisinde gazete, pet şişe ve kirli kıyafetlerin yer aldığı kapı ve pencereleri açık olan evde innceleme yaptı. Karşılaştıkları manzara sonrasında gördüklerine inanamayan belediye ekipleri, adeta çöp eve dönüştürülen evde gazete, kağıt parçaları, plastik çöp kaplar, pet şişeler, CD ve çok sayıda kirli kıyafetle karşılaştı. Daireye destek ekip istenirken 20 kişilik ekiple çöpler toplamaya başlandı.

Uşak Belediyesi ekiplerinin yaptığı  7 saatlik çalışma sonrasında evden 10 kamyon çöp çıkarıldı. Öte yandan başka bir apart eve yerleştirilen N.T.’nin çöp toplama hastalığı olduğu öğrenildi. 

İlgili Haberler