USMEK Kursiyerleri deprem bölgesine yardım gönderdi

Uşak Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursu kursiyerleri örnek bir davranışa imza attı. Depremzedeler için yardım gönderen kursiyerlerle ise Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın bir araya geldi.
USMEK Kursiyerleri deprem bölgesine yardım gönderdi

USMEK Kursiyerleri deprem bölgesine yardım gönderdi - Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen Uşak Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursu (USMEK) hız kesmeden devam ediyor. Kurslara kayıtlı olan öğrenciler çeşitli alanlarda eğitimlerini sürdürüyor.

BELEDİYE BAŞKANI KURSİYERLERİ ZİYARET ETTİ

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından depremzedeler için Uşak'tan da binlerce yardım eli uzandı. Gönderilen yardımların ardından USMEK'e devam eden bir grup kursiyer, kendi ürettikleri el emeği ürünleri deprem bölgesine gönderdi. USMEK kursiyerleri gönderdikleri el emeği ürünlerin yanı sıra aralarında topladıkları paraları da depremzedelere ulaştırdı. USMEK kursiyerlerinin örenek davranışına katlı sağlamak isteyen ip satan bir esnafta kursiyerlere ücretsiz çok sayıda ip bağışladı. Uşak’tan güzel bir dayanışma tablosu ortaya çıkarken Belediye Başkanı Mehmet Çakın da buna kayıtsız kalmadı. Uşak Belediyesi'nin USMEK biriminde kayıtlı bulunan ve deprem bölgesine kendi aralarında topladıkları nakdi yardım ile el emeği ürünleri gönderen kursiyerleri ziyaret eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, duyarlılıkları için her bir kursiyere teşekkürlerini iletti.

İlgili Haberler