Uşak'ta kargo paketinde 6 kilo 810 gram esrar ele geçirildi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü, 13-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılan çalışmaları kapsayan bir basın bültenini yerel basın kurumları ile paylaştı.
Uşak'ta kargo paketinde 6 kilo 810 gram esrar ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 22 bin 294 şahsı sorgularken, aranan 33 kişiyi yakaladı. Bu şahıslardan 26 kişi çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Ayrıca, 2 adet tüfek ve 1 adet de ruhsatsız tabanca ele geçirildiği belirtildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerde bir hafta boyunca meydana gelen 13 olaya müdahale ederken 16 şüpheli şahıs hakkında işlem yaptı.

Bu müdahaleler sırasında; 6 kilo 820 gram esrar,  16 gram metamfetamin,  46 adet sentetik ecza, bir miktar bonzai, 1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet fişek ele geçirildiği açıklandı     

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de meydana gelen 4 olaya müdahalede bulunurken,4 şüpheli şahıs hakkında işlem yaptı ve bunlardan 2 kişinin tutuklandığı ve bir adet  sahte dolar ele geçirildiği belirtildi.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerinde; 9 adet bilişim sistemlerini engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme 8 adet nitelikli dolandırıcılık, 1 adet banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması, 2 adet müstehcenlik, 1 adet nitelikli hırsızlık olmak üzere toplam 21 olaya müdahale ettiği ve 2)şüpheli şahıs hakkında işlem yaptığı bildirildi. 

Trafik ekiplerince yapılan denetimlerde 8 bin131 araç kontrol edildiği, 45 aracın trafikten men edildiği,  bin 729 araç sürücüsüne idari para cezası tatbik edildiği de belirtildi.

Pandemi tedbirleri kapsamında bin 162 Personel ve 427 ekibin katılımıyla yapılan denetim ve kontrollerde 13 umuma açık yer denetlendiği, Covid-19 tedbirlerine aykırı davranmaktan 101 şahsa idari yaptırım cezası tatbik edildiği de açıklandı.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler