Uşak polisi bu haftayı da boş geçmedi

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından kamuoyu ile paylaşılan bültende 25 Şubat 4 Mart tarihleri arasında yapılan asayiş uygulamaları, yakalanan kişi sayısı ve müdahale edilen olaylarla ilgili bilgiler verildi:
Uşak polisi bu haftayı da boş geçmedi

Bu bilgilere göre: Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 18 bin 803 şahsı sorgularken, aranan 84 şahsı yakaladı. Bu şahıslardan 54 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise meydana gelen 27 adet olaya müdahale etti. 33 şüpheli şahsa işlem yaparken; 56 adet sentetik ecza, 22 gram metamfetamin, 9 gram eroin, 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Ayrıca 14 narkorehber seminerinde 249 kişiye, 1 En iyi Narkotik Polis Anne seminerinde 227 anneye bilgilendirme eğitimi verildiği de duyuruldu.

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin de 2 adet ulusal güvenlik 1 adet mali, 1 adet kaçakçılık, olmak üzere, toplam 4 olayda 4 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yaptığı ve 17 adet faturasız cep telefonu ele geçirdiği bildirildi.

TEM Şube Müdürlüğü ekipleri de FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında toplam 2 DEAŞ terör örgütü kapsamında 1 olmak üzere toplam 3 olayda 3 şüpheli şahsa adli işlem yaptığı bilgisi verildi.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; 8 adet nitelikli dolandırıcılık, 3 adet bilişim sistemlerini engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme olmak üzere toplam 11 adet olaya müdahale etti.

Trafik Şube Ekiplerinin de yaptıkları denetimlerde 10 306 aracı kontrol ettiği, 31 aracı trafikten men ettiği, 1541 araç sürücüsüne de idari para cezası tatbik ettiği bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

SALİH KILINÇ / HABER)

     

İlgili Haberler