Öğrenci servisi devrildi 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde öğrenci servisinin devrilmesi sonucu 4'ü öğrenci 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Öğrenci servisi devrildi 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Çatağıl köyü yakınlarında ilkokul öğrencilerini taşıyan ve sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 03 UU 567 plakalı minibüs devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada, 4'ü öğrenci 5 kişi hayatını kaybetti. Aracın sürücüsü ile 2 öğrenci yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Bölgeye gelen Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, incelemelerde bulundu.

Kazayı haber alan öğrenci yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi.​​​​​​​

kazada köye ulaşıp ihbarda bulunan öğrenci Demirel konuştu:

- "Kazadan sonra köy muhtarlığına kadar gittim, herkesi çağırdım. Daha sonra 112'yi aradım. Hızlı gidiyordu, dikkatini kaybetti. Aracı çakıla kaptırınca da ağaca vurdu. Ben araçtan çıktım, 5-6 dakikaya köye vardım"

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde servis minibüsünün devrilmesi sonucu 5 öğrencinin öldüğü, 5 öğrencinin de yaralandığı kazadan yaralı olarak kurtulan ve yakındaki köye giderek ihbarda bulunan öğrenci, yaşadıklarını anlattı.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ve tedavisi halen İscehisar Karamehmet Devlet Hastanesi'nde devam eden Arda Berk Demirel, yaşadığı şoku atlatmaya çalışıyor.

Demirel, AA muhabirine, aracın hızlı gittiğini anlattı.

Kaza sonrası servis aracından çıkarak köylülere haber verdiğini anlatan Demirel, şöyle konuştu:

"Kazadan sonra köy muhtarlığına kadar gittim, herkesi çağırdım. Daha sonra 112'yi aradım. Hızlı gidiyordu, dikkatini kaybetti. Aracı çakıla kaptırınca da ağaca vurdu. Ben araçtan çıktım, 5-6 dakikaya köye vardım. Köye giderken de çoban köpekleri arkamdan koşa koşa geldi." dedi.

KAYNAK(HABER/AA)

İlgili Haberler