İzmir'de eşi tarafından katledilen kadının son sözleri yürek burktu

İzmir’in Karabağlar ilçesinde boşanmak üzere olduğu eşi tarafından öldürülen talihsiz kadının son sözleri “Kurtarın bizi” olduğu bildirildi.
İzmir'de eşi tarafından katledilen kadının son sözleri yürek burktu

İzmir’in Karabağlar ilçesinde boşanmak üzere olan eş dehşet saçtı. Hakkında uzaklaştırma kararı da bulunan eş eline aldığı tüfekle eşinin ve çocuklarının yaşadığı eve gitti. Bir anda karşısında eşini ve elindeki tüfeği gören kadın ise başına gelecekleri anladı. Bunun üzerine son bir yardım çığlığı atan talihsiz kadın, “Kurtarın bizi” diyerek bağırdı.

Talihsiz kadının “Kurtarın bizi” çığlığı bir işe yaramadı. Gözü dönmüş olan eş önce karısını göğsünden vurarak öldürdü. Ardından ise tüfeği kendi göğsüne doğru ateşleyerek intihar etti. Çocuklarını hiç düşünmeden eşini ve kendisini öldüren şahsın tüfeğinden çıkan saçmalar çocuklarından birisini de yaraladı.

EŞİNİ KATLETTİ!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde boşanma aşamasında olduğu karısını pompalı tüfekle vuran, çıkan saçmalarla kızının da yaralanmasına sebep olan şahıs, ardından aynı tüfekle yaşamına son verdi. Uzaklaştırma kararı bulunan eşini elinde pompalı tüfekle gören çaresiz kadının son sözleri ise "Kurtarın bizi" oldu.

Olay, saat 19.00 sıralarında Karabağlar ilçesi Uğur Mumcu Mahallesi 5792. Sokak'ta iki katlı bir binanın üst katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.Y. (44), hakkındaki uzaklaştırma kararına rağmen pompalı tüfekle boşanma aşamasındaki eşi Z.Y.’nin yaşadığı eve geldi. Kocasını elinde silahla gören Z.Y., 'Kurtarın bizi' diye bağırarak mahalle sakinlerinden yardım istedi.

KARISINI VURUP İNTİHAR ETTİ!

Eve giren T.Y., pompalı tüfekle Z.Y.’yi göğsünden vurdu. Kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, çiftin 17 yaşındaki kızları S.Y. ise dirseğine isabet eden saçmalarla yaralandı. Karısını vurduktan sonra aynı tüfekle kendi göğsüne ateş açan T.Y. de yere yığıldı. Sesleri duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, sağlık ekipleri Z.Y. ve T.Y.’nin hayatını kaybettiklerini belirledi. Hafif yaralanan 17 yaşındaki S.Y. ile o sırada evde bulunan çiftin diğer çocuğu ise adeta dehşeti yaşadı. Yaralı S.Y., ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Z.Y. ve T.Y. çiftinin cenazeleri, yan yana iki tabuta konularak İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayda yaşamını yitiren T.Y.’nin kasten yaralama, tehdit ve suç eşyasını satın alma gibi suçlardan kaydı olduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken talihsiz kadının ailesi büyük bir şok yaşadı. Kocası tarafından öldürülen Z.Y. boşanmak için mahkemeye başvurmuş ama boşanma işlemi henüz gerçekleşmemişti. İki eş arasında son yaşananların neler olduğu bilinmezken bir kadın cinayeti ile daha bir aile yok oldu.