17.500 TL ödemeler hesaplara yatıyor! Ziraat Bankası'nden emekli paketi sürprizi!

Ziraat Bankası’nın emeklilere sağlamış olduğu emekli maaş promosyonu kampanyasında bazı değişiklikler yapıldığı bildirildi. Ziraat Bankası’nın emekli paketi ödemeleri ne kadar oldu?
17.500 TL ödemeler hesaplara yatıyor! Ziraat Bankası'nden emekli paketi sürprizi!

Türkiye’de emekliler için geçim şartları çok sıkıntılı bir hale geldi. Özellikle düşük maaşı olan emeklilerin bu hayat pahalılığında bütçelerinde sürdürülebilir bir durum kalmadı. Gelirleri ile giderlerini karşılamaları mümkün olmayan emekliler ek nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmenin yollarını araştırıyorlar. Emeklilerin bu konuda önlerinde pek da fazla seçeneği bulunmuyor. Bankaların emekli maaş promosyonu kampanyaları bu açıdan büyük bir öneme sahip olmaya başladılar.

EMEKLİ PAKETİ İLE ÖDEMELER BAŞLADI

Ziraat Bankası emeklilerin yoğunlukla kullandıkları bankalar arasında yer alıyor. Ziraat Bankası’nın bir kamu bankası olması ve en ücra ilçelerde dahi ya şubesinin ya da ATM’sinin bulunması emekliler için tercih sebebi oluyor. Emekli müşterileri için emekli maaş promosyonu kampanyası açıklayan Ziraat Bankası bu kampanyayı bir tür emekli paketine çevirdi. Bu emekli paketi kapsamında Ziraat Bankası tarafından müşterilere aşama aşama ödemeler yapılıyor.

Emekliler için Ziraat Bankası’nın yaptığı ilk ödeme emekli maaş promosyonu oluyor. Bu ödemeyi alabilmek için emekli müşterinin öncelikle maaşını Ziraat Bankası’na taşıması gerekiyor. Bu işlem başarı ile neticelendiğinde emekli müşteri ile Ziraat Bankası arasında emekli maaş promosyonu sözleşmesi yapılıyor. Bu sözleşme 3 yıllık olurken banka tarafından emeklilere 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılarak para hesaplara yatırılıyor.

Emekli paketi kapsamında Ziraat Bankası’nın tek imkanı emekli maaş promosyonu olmuyor. Bunun üzerine emekli müşterilere bir de ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Faiz indirimi jesti ile emekli müşteriler 12.500 TL tutarında ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 36 ay vade ile verilen bu kredinin taksitleri oldukça düşük olduğu için düşük maaşı olan emekliler tarafından da kullanılabiliyor. Bu çerçevede 12.500 TL ihtiyaç kredisi hemen müşterinin banka hesabına aktarılıyor.

Emekli paketi kapsamında Ziraat Bankası emeklilerin banka hesaplarında 5.000 TL emekli maaş promosyonu ve 12.500 TL ihtiyaç kredisi olmak üzere toplamda 17.500 TL para yatırıyor.