Uşak Belediyesi'nin Mahallede İftar Var etkinliği Dikilitaş Mahallesi'nde yapılacak!

Uşak Belediyesi’nin “Mahallede İftar Var” etkinlikleri devam ediyor. 12 Mart 2024 Salı günü Dikilitaş Mahallesi’nde iftar programı düzenleneceği açıklandı.
Uşak Belediyesi'nin Mahallede İftar Var etkinliği Dikilitaş Mahallesi'nde yapılacak!

Uşak Belediyesi’nin ramazan etkinlikleri kapsamında oldukça farklı bir uygulama başladı. Bu uygulamaya göre Uşak Belediyesi’nin iftar organizasyonları mahallelere yayılıyor. “Mahallede İftar Var” etkinliği adı altında gerçekleştirilen bu organizasyonda her gün bir mahallede iftar etkinliği yapılıyor. Bu iftar etkinliği sadece iftar yemeği ile alakalı olmuyor. Vatandaşlar birlik ve beraberlik içerisinde ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde oruçlarını açıp iftar sonrasında da güzel vakit geçirme imkanı buluyorlar.

SALI GÜNÜ DİKİLİTAŞ MAHALLESİ’NDE

Uşak Belediyesi’nin “Mahallede İftar Var” etkinliği 12 Mart 2024 Salı günü Dikilitaş Mahallesi’nde olacak. Saat 17:00’da başlayacak olan etkinlikte vatandaşlar birlikte oruçlarını açabilecekler. İftar öncesi ve sonrasında ile çeşitli organizasyonlar yapılacak. Tiyatro, meddah, semazen, aşık-maşuk, yarışma, tasavvuf müziği, hacivat-karagöz gibi etkinlikler de vatandaşlara güzel saatler geçirmeyi vaat ediyor. Ayrıca etkinliğe katılacak olan vatandaşlara Uşak Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar da dağıtılacak. Dikilitaş Camii Önünde yapılacak olan organizasyona büyük bir katılım olması bekleniyor.

Uşak Belediyesi tarafından organize edilen bu etkinlikler için ilgili mahallelerde vatandaşlar davet ediliyorlar. Ayrıca farklı mahallelerden vatandaşlar da bu etkinliklere katılabiliyorlar. Ramazan’ı ruhuna uygun bir şekilde geçirmek isteyenler için önemli bir fırsat olan bu organizasyonlara Uşak belediyesi tüm Uşaklıları davet etti.

Uşak Belediyesi’nin hangi mahallede, hangi tarihte “Mahallede İftar Var” etkinliği yapacağı ise yine belediye tarafından ilan ediliyor. Edinilen bilgilere göre tüm Ramazan boyunca her akşam bir mahallede bu etkinlik yapılacak ve vatandaşlara bu hizmet sunulacak.