İlimizde torbacı operasyonu; gözaltılar var

Uşak Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı
İlimizde torbacı operasyonu; gözaltılar var

Uşak Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

İl merkezînde ikamet eden 7 şahıs ve 6 adrese yapılan operasyonda 6 şahsın yakalandığı, 1 şahsın ise firar ettiği, firar durumda olan 1 şahsında yakalama çalışmaları devam ettiği açıklandı.

Operasyonlar sırasında; 95 adet sentetik ecza, 3 gram metamfetamin, 4 gram esrar, 5 parça A4 kağıda püskürtülmüş vaziyette bonzai,1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet fişek, 4 adet kurusıkı tabanca, 3 bin 100 TL para (Suçtan elde edildiği değerlendirilen) elde edildiği öğrenildi.

Ayrıca, olayla ilgili olarak yakalanan 6 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan işlem yapıldığı da belirtildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler