Firari katil zanlısı İzmir’de polisten kaçamadı!

İstanbul’da yaklaşık 1 yıl önce işlenen vahşi cinayetin firari katil zanlısı İzmir’de polisim adım adım iz sürmesi neticesinde kıskıvrak yakalandı.
Firari katil zanlısı İzmir’de polisten kaçamadı!

İstanbul’da yaklaşık 1 yıl önce vahşi bir cinayet işlenmişti. Katil zanlısı Murat A. bir kişiyi öldürmüş ve katlettiği şahsın cesedini boş bir araziye gömerek kayıplara karışmıştı. 1 yıldır yakalanmayan katil zanlısı yakayı İzmir’de ele verdi. Polisin dikkatli çalışması neticesinde katil zanlısı daha fazla kaçamadı.

İzmir polisi önce aldığı istihbaratı değerlendirip katil zanlısının Bayraklı’daki evine gelme ihtimalini değerlendirdi ama katil zanlısı buraya gelmedi. Kısa bir süre içerisinde ise polis katil zanlısının kız arkadaşının evine gideceğini tespit etti. Burada yapılan operasyonda katil zanlısı polis tarafından yakalandı.

İstanbul'da yaklaşık bir yıl önce bir kişinin öldürülüp boş araziye gömülmesi olayıyla ilgili aranan zanlı, İzmir'in Bayraklı ilçesinde yakalandı.

İZMİR POLİSİNİN ISRARI KATİL ZANLISINI YAKALATTI

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürütülen istihbari çalışmalar sonucu İstanbul'da yaklaşık bir yıl önce öldürüldükten sonra cansız bedeni boş araziye gömülen Mehmet Berberoğlu'nun cinayet zanlısının ilçede olduğu bilgisine ulaştı.

Firari katil zanlısı Murat A., Bayraklı ilçesindeki evine gelme ihtimali üzerine eve düzenlenen operasyonda bulunamadı. Çalışmaları sürdüren polis, Murat A.'nın Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi'ndeki kız arkadaşının evine gideceğini tespit etti.

Zanlı, adrese düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürülen Murat A.'nın İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edileceği öğrenildi.