Aydın'da trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere toplam 3 kişinin yaralandığı bildirildi.
Aydın'da trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir trafik kazası meydana geldiği bildirildi. Görgü şahitlerinin iddialarına göre bir benzin istasyonundan kontrolsüz bir şekilde yola çıkan otomobil o sırada seyir halinde olan kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Bu çarpışmanın etkisiyle araçlar savrulurken otomobilde bulunan kişiler yaralandılar.

Kaza sonrasında olay yerine gelen ekipleri hemen kazaya müdahale ettiler. Otomobil içerisinde bulunan i,ki kişi hafif yaralı olarak araçtan çıkarıldılar. Ancak yolcu koltuğunda sıkışan bir kişi itfaiye ekibi tarafından araçtan çıkarılarak sağlık ekibine teslim edildi. Bu kişinin ağır yaralı olduğu bildirildi.

OTOMOBİLİN İÇİNDEKİ 3 KİŞİ YARALANDI

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, iddiaya göre benzin istasyonundan kontrolsüz şekilde çıkan otomobil, seyir halindeki kamyonetle kafa kafaya çarpışırken, kazada 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Kaza, Kadıkalesi Mahallesi Kuşadası-Davutlar yolu üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; N.M. idaresindeki otomobil, benzin istasyonundan kontrolsüz şekilde ana yola çıkınca seyir halinde olan O.İ. yönetimindeki kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada otomobildeki N.Ç. ve sürücü N.M. hafif, çarpmanın etkisiyle yolcu koltuğunda sıkışan M.K. ise ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan ağır yaralı kadın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.