Aydın’da kaldırımda hareketsiz yatan adam hayatını kaybetti

Olay Aydın’ın Kuşadası ilçesinde meydana geldi. Yüzünden yaralı bir şekilde kaldırımda yaralı olarak yatmış bir vaziyette bulunan adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Aydın’da kaldırımda hareketsiz yatan adam hayatını kaybetti

Kuşadası’nda kaldırımda hareketsiz bir şekilde yatan adam, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kalp masajı ile hayata döndürülmeye çalışılan adamdan acı haber geldi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı Turgut Özal Bulvarı’nda gece saatlerinde yaşanan olaya ilişkin detaylar şu şekilde:

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde kaldırımda yüzünden yaralı olarak hareketsiz şekilde yatarken bulunan ve kalp masajı ile hayata döndürülmeye çalışılan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

YÜRÜKEN YERE YIĞILDI

Olay, dün gece saatlerinde Ege Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 30 yaşındaki Yusuf Aksoy, Ege Mahallesi’ne doğru yürüdüğü esnada bir anda yere yığıldı. Bir süre sonra bir vatandaş tarafından yerde hareketsiz şekilde bulunan Aksoy, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Burada doktorların yapılan tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan 30 yaşındaki Yusuf Aksoy hayatını kaybetti. Yüzünde yara ve kızarıklıklar olduğu öğrenilen Aksoy’un darp edildiği ihtimali ve buna bağlı hayatını kaybettiği ihtimali üzerine durulduğu öğrenildi.

Aktarılan son habere göre ekiplerin soruşturma başlattığı belirtildi. 30 yaşındaki Aksoy’un kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı aktarıldı.