Uşakspor galibiyet için mücadelesini sürdürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor, son dönemde kötü bir gidişat sergiliyor. Uşakspor'un yarın çıkacağı maç öncesi hazırlıkları devam ederken galibiyet hedefi sürüyor.

Uşakspor galibiyet için mücadelesini sürdürüyor - Uşakspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadelesine devam ediyor. Ligde çıktığı 25 müsabakada 5 galibiyet ve 5 beraberlikle 20 puanla 17.sırada bulunan Uşakspor, başarı elde etmek istiyor.

UŞAKSPOR, HAZIRLILARINA DEVAM EDİYOR

Ligde son 5 maçında 1 galibiyet alan ve bu fikstürde 4 puan toplayan Uşakspor, 15 Mart Çarşamba günü sahasında oynayacağı Ankara Demirspor maçı için hazırlıklarına devam ederken galibiyet elde etmek istiyor. Çıkacağı maçla kötü gidişe dur demek isteyen Uşakspor, 15 Mart saat 14.00’da sahasında karşılaşacağı Ankara Demirspor’u yenerek ligin düşme potasından kurtulmayı amaçlıyor.

Hedefleri doğrultusunda çalışmalar devam ediyor. Maç öncesi takım oyuncuları tarafından yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başlarken pas çalışmalarıyla devam etti. Pas çalışmalarının ardından idman, güç ve taktik çalışmalarıyla son bulan antrenmanların ardından ekip moral ve motivasyon için taraftarınden destek bekliyor.

İlgili Haberler

Uşak Belediyesi yazılım sistemi güncellemesi için vatandaşı uyardı! 17 Mart'a dikkat
Uşaklı öğrenciler deprem bölgesine gönderilmek üzere İngilizce sözlükler hazırladı!
14 Mart Salı Uşak hava durumu

Spor Haberleri