Uşak Belediyesi yazılım sistemi güncellemesi için vatandaşı uyardı! 17 Mart'a dikkat

Uşak Belediyesi vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için SMS yoluyla yazılım sistemi güncellemesi ile ilgili bilgilendirdi.
Uşak Belediyesi yazılım sistemi güncellemesi için vatandaşı uyardı! 17 Mart'a dikkat

Uşak Belediyesi tarafından yapılan SMS bildirimi ile vatandaşlar uyarıldı. 17 Mart 2023 tarihinde mesai bitiminden itibaren hafta sonunu da kapsayacak şekilde yazılım güncellemesi yapılacağı açıklandı. Bu sebeple güncelleme sırasında kartlı sayaç işlemleri ve ödeme işlemlerinde aksamaların olacağı ifade edildi. Vatandaşların mağdur olmaması açısından SMS ile bildirim yapıldı.  

UŞAK BELEDİYESİ YAZILIM SİSTEMİ GÜNCELLEMESİ 

Uşak Belediyesi tarafından vatandaşlara mağduriyet yaşamamaları için SMS ile birkaç önceden bildirilen yazılım güncellemesi için 17 Mart'a dikkat çekildi. 17 Mart 2023 tarihinde mesai bitiminde başlanaca kolan işlemler hafta sonunu kapsayacak. Bu nedenle bazı önlemlerin alınması gerektiği açıklandı. Uşak Belediyesi tarafından yapılan yazılı bilgilendirme Uşak sakinlerine SMS bildirimi olarak iletildi. Buna göre Uşak Belediyesi'nin vatandaşlara atmış olduğu SMS'te şu ifadelere yer verildi;

"Belediyemize ait yazılım sistemlerinde güncelleme işlemleri yapılacağı için; 17 Mart Cuma günü saat 18.00 itibariyle hafta sonunu da kapsayacak şekilde kartlı sayaç işlemleri (su yükleme) ve online ödeme işlemleri yapılamayacaktır. Hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaması adına ödeme ve su yükleme işlemlerini öncesinde yapması önemle hatırlatılır." denildi. 

İlgili Haberler