İş Bankası'ndan hızlandıran kampanya duyuruldu! Market alışverişlerinden anında 150 TL kazanacaksınız

Bankaların kampanya yarışına dahil olan İş Bankası'ndan cazip bir kampanya duyurusu yapıldı.

İş Bankası'ndan hızlandıran kampanya duyuruldu! Market alışverişlerinden anında 150 TL kazanacaksınız - Bankalar kampanyalarını sürekli olarak güncellerken İş Banksı'da mart ayına özel tüm kampanyalarını yeniledi. Resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan İş Bankası, 19 Mart tarihinde sona erecek kampanyasını ''Maximum Kart’ınızla Market alışverişlerinize 150 TL MaxiPuan!'' adıyla duyurdu. 

İŞ BANKASI'NDAN 150 TL MAXİPUAN KAMPANYASI

İş Bankası'nın Maximumn Kart'a özel düzenlediği kampanyanın detaylarında ''1-19 Mart 2023 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla Market alışverişlerinize 150 TL MaxiPuan!'' ifadelerine yer verilirken kampanyanın 19 Mart tarihinde sona ereceği açıklandı. ''Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Market Kampanyası'na katılın, 1-19 Mart 2023 tarihleri arasında Maximum Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra farklı günlerde yapacağınız 400 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 30 TL, dilerseniz MaxiMil olarak da kullanabileceğiniz toplam 150 TL MaxiPuan kazanın!'' denildi. Kampanya katılım koşullarını da resmi internet sitesi üzerinden açıklayan banka, ''Maximum Mobil’de veya İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.'' ifadelerine yer vererek katılım koşullarını sıraladı. Buna göre;

  • Kampanyaya dahil olan kartlar ve işlemleri açıklayan banka; ''İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dahildir'' ifadelerine yer verdi.
  • Ödül kullanımına değinen banka kazınılan MaxiPuan’lar 23 Mart 2023 tarihinde en son kullanılan karta yükleneceğini açıkladı. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Nisan 2023 olarak belirlenirken müşteri bazında olduğu kaydedildi. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilecek ve en fazla 150 TL MaxiPuan kazanabilecek.

İş Bankası'nın kampanyasından faydalanmak ve detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Görüntülü görüşme ile İş Bankası müşterisi olanlara 1 yıl ücretsiz olacak!
HSBC Bankası mart ayında başlattı! Anında 150 TL nakitpuan hediye edilecek
Nakit ihtiyacı olan İş Bankası'nda kuyruk oluşturacak! 10 bin liralık faizsiz nakit avans anında cebinizde

Ekonomi Haberleri