Görüntülü görüşme ile İş Bankası müşterisi olanlara 1 yıl ücretsiz olacak!

İş Bankası internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre İşCep üzerinden görüntülü görüşme ile banka müşterisi olanlara o hizmet 1 yıl ücretsiz sunulacak.
Görüntülü görüşme ile İş Bankası müşterisi olanlara 1 yıl ücretsiz olacak!

İş Bankası internet sitesi üzerinden kart kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. İşCep üzerinden görüntülü görüşme ile İş Bankası müşterisi olan herkese 1 yıl boyunca EFT ve havale işlemleri ücretsiz bir şekilde sunulacak. Söz konusu kampanyanın tüm detayları İş Bankası internet sitesi üzerinden duyuruldu. Peki söz konusu kampanyanın detayları neler? 

İş Bankası müşterisi olmak için İşCep'ten Müşterisi olmak istiyorum özelliğinin kullanılması sonucunda 1 yıl boyunca EFT/Havale ücretsiz  olacak. Peki bu kampanyanın detayları neler?

KAMPANYANIN DETAYLARI

EFT/Havale ücretlerinden muaf olmak için “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İşCep’ten İş Bankalı olunması gerekmektedir. Söz konusu kampanyanan yararlanmak için bireysel ya da esnaf/gerçek kişi olunması gerekmektedir. İşCep'ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler 1 yıl süreyle bu özellik ücretsiz bir şekilde kullanılabilecektir. Ayrıca tek seferde 50 bin TL işlemleri kapsamaktadır. Mesai dışı FAST işlemelri istinsa kapsamı dışındadır. 

Ayrıca tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri ise yine istisna kapsamı dahilinde değildir. Mesai dışı ve geç (İş günlerinde saat 16:00 sonrası) EFT/FAST, EFT saatleri dışında yapılan EFT, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C Şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.  

Bununla birlikte istisna tanımlamaları İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde yapılacaktır. Söz konusu kampanya İşCep ve İnternet Şubesi’nden gerçekleştirilecek işlemler için geçerli olacaktır. 

İlgili Haberler