Garanti Bankası o şartı sağlayan herkese faizsiz 10 bin TL veriyor! Üstelik 1000 TL bonus da hediye

Garanti Bankası internet sitesi üzerinden kampanyalarını duyurdu. 31 Mart'a kadar şartları sağlayanlara 10 bin TL faizsiz nakit avans verilecek. Ayrıca 1000 TL harcamalarda ise 1000 TL bonus hediye edilecek.

Garanti Bankası internet sitesi üzerinden Kart Kampanyaları kısmında yeni kampanyalarını duyurdu. Buna göre Garanti BBVA yeni müşterisi olan herkese 1000 TL bonus hediye ederken bunun yanında 10 bin TL faizsiz taksitli nakit avans fırsatı da sunuyor. Nakit ihtiyacı olan herkesin kaçırmak istemeyeceği bu kampanyanın tüm ayrıntıları Garanti BBVA tarafından resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Yapılan açıklamalara göre şubeye gitmeden banka müşterisi olan herkes bu kampanyadan yararlanabilecektir. 

Son zamanlarda yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapılıyor. Vatandaşların bu zamlar karşısında alım gücü ise iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşların nakit ihtiyaçlarında artış gözlendi. Nakde ihtiyacı artan vatandaş ise bankaların sunmuş oldukları kampanyalardan ya da kredilerden yararlanmak için araştırmalara başladı. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan tüm kampanyalardan  ve kredi fırsatlarından sizleri haberdar etmek için araştırmalara devam ediyoruz. 

Peki Garanti Bankası tarafından sunulan bu fırsatın detayları neler? Yerine getirilmesi gereken şartlar ve ödüller ile ilgili tüm detaylar bankanın internet sitesi üzerinden duyurdu. İşte detaylar..

GARANTİ BANKASI MÜŞTERİSİ OLUN YARARLANIN!

Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye gitmeye gerek kalmadan banka müşterisi olup ardından kredi kartı başvurusu yapan herkese 1000 TL harcamalarında 1000 TL bonus hediye edilecek. Bunun yanında bir de 10 bin TL faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunulmaktadır. 

1 Mart tarihinde başlayan bu kampanya için son gün ise 31 Mart tarihi olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında Garanti BBVA'nın dijital kanalları üzerinden banka müşterisi olan ve kredi kartı başvurusunda bulunanlara söz konusu fırsatlar sunulacaktır. Müşterilere sunulan bu kampanyalar ile ilgili tüm detayları ise Garantı BBVA tarafından resmi internet sitesi üzerinden açıklanmıştır. 31 Mart tarihine kadar söz konusu şartlar yerine getirildiği takdirde size bu fırsatlardan yararlanabileceksiniz. 

İlgili Haberler

Garanti Bankası hediye musluklarını açtı! 11 bin lira anında hesabınıza yüklenecek
Doğalgaz faturası ödeyecekler buraya! Garanti Bankası o şartı sağlayanlara yüzde 20 indirim yapıyor

Ekonomi Haberleri