HASTANELERE KPSS’SİZ güvenlik, bakıcı, müdür, danışman, temizlik, hasta kayıt ve karşılama görevlisi alımı BAŞLADI

Hastane personel alımları güncellendi! Aktarılan son habere göre hastanelere KPSS'siz güvenlik, bakıcı, müdür, danışman, temizlik, kayıt ve karşılama görevlisi alımı başladı. Başvurularda bulunacaklar için genel şartlar ve başvuru detayları belli oldu!
HASTANELERE KPSS’SİZ güvenlik, bakıcı, müdür, danışman, temizlik, hasta kayıt ve karşılama görevlisi alımı BAŞLADI

Hastane personel alımları en sık araştırılan ilan türleri arasında yerini alıyor. Deneyimli deneyimsiz ve 18 yaş üstü vatandaşların işe alıncaya hastane personel alımlarına ilişkin genel başvuru şartları açıklandı.

KPSS ŞARTI ARANMAYACAK

Hastane personel alımlarına ilişkin aktarılan son habere göre alımların özel sektöre yapılması sebebi ile KPSS puan şartı aranmayacak. Bu sebeple başvurmak isteyenlerin genel İŞKUR şartları ve ilanların içerisinde yer alan özel şartları taşımaları yeterli olacak. Peki, genel başvuru şartları neler? Hastane personel alım şartları ve merak edilenler haberimizde..

İŞUR üzerinden Türkiye geneli pek çok hastanelere personel alımı yapılacağı açıklandı. Farklı meslekler için yapılacak alımların özel sektöre yapılacak olması sebebi ile KPSS puan şartı olmayacak. Ancak adayların bunların yanı sıra belirtilen bazı şartlara sahip olması gerekiyor.

  • TC vatandaşı olmak
  • En az 18 yaşını doldurmuş olmak (İlanlara göre üst yaş sınırı olabilir)
  • Başvuru tarihi itibarıyla alım yapılacak il / ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak
  • Çalışmasına engel olabilecek bir sağlık sorununun olmaması
  • Güvenlik soruşturmasının olumlu geçmesi
  • En az ilkokul mezunu olmak (İlanların içeriğine göre mezuniyet şartı değişebilir)

İŞKUR üzerinden yayımlanan hastane personel alımlarında adaylarda genel olarak aranan şartlar bu şekilde. Bazı işverenler yaş, eğitim ve deneyim konusunda özel olarak şartlar sunabilmektedir. Bu sebeple başvuru sırasında ilanların içeriğini ayrıntılı olarak incelemeniz gerekmektedir.

ekran-goruntusu-2024-04-19-132135.png

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

İŞKUR hastane personel alımlarına başvurmak isteyenlerin son başvuru tarihine dikkat etmesi gerekiyor. Başvurular ilanın ilk yayımlandığı tarihine göre son başvuru zamanları belirleniyor. Bu sebeple İŞKUR üzerinden hastane personel alımlarını ararken, sağ kısımdaki son başvuru tarihlerine göz atabilirsiniz.