Emniyet Genel Müdürlüğü KPSS’siz mülakatsız 18-50 yaş arası işçi alımına başladı!

İş arayanların her gün araştırdığı güncel iş bulma kurumu olan Türkiye İş Kurumu’ndan sevindiren haber geldi. Aktarılan son habere göre Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Polisevine personel alınacak.
Emniyet Genel Müdürlüğü KPSS’siz mülakatsız 18-50 yaş arası işçi alımına başladı!

EGM personel alımına ilişkin başvuru şartları ve ilan detayları belli oldu. 18-50 yaş arası adayların başvurabileceği personel alımında başvuru şartları açıklanırken, adaylardan KPSS puan şartının aranmayacağı belirtildi.

EGM POLİSEVİ PERSONEL ALIMI BAŞLADI

İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilana göre EGM Baltalimanı Polisevi Genel Müdürlüğü 37 personel alımı yapacak. Peki, başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte başvurulara ilişkin merak edilen tüm detaylar!

37 İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

Güncel personel alımlarının yayımlandığı ve iş arayanların sıkça müracaat ettiği kurumların başında gelen İŞKUR’dan yeni bir ilan haberi daha geldi. Yayımlanan son ilana göre EGM Baltalimanı Polisevi Müdürlüğü’ne 37 personel alımı yapılacak. Başvuruların nasıl ve ne zamana kadar olacağı da belli oldu. Son başvurular 3 Mayıs tarihinde alınacak.

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?

Polisevi için yayımlanan personel alımında hangi meslekler için alım yapılacağı da net bir şekilde belli olmuş oldu. İşte alım yapılacak meslekler ve başvuru şartları:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • En az 18 en fazla 50 yaşında olmak
  • En az ilkokul mezunu olmak
  • Çalışmasına engel olabilecek bir sağlık sorununun olmaması
  • Başvuru tarihi itibarıyla alımın yapıldığı il ve ilçe sınırlarında ikamet etmek

Bunların yanı sıra beden işçisi, garson, elektrik ustası ve aşçı yardımcısı meslekleri için alım yapılacağı açıklandı. Alımlarda mezuniyet durumu ilanların içeriğine göre farlılık gösterebilir. Başvurmadan önce şartları ayrıntılı olarak incelemeniz önerilmektedir.

Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak alınacak olup, adayların 3 Mayıs tarihine kadar başvuruda bulunabileceği öğrenildi. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar yarın gece 23.59'a kadar başvurularını tamamlayabilir.