Uşak’ta 175 beden işçisi alımı başladı! En az ilkokul mezunu 18 yaş üstü başvurabilir

Personel alımlarını her geçen gün güncellemeye devam eden İŞKUR'dan güzel haber geldi. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) son olarak Uşak'ta 175 beden işçisi alımı yapacağını duyurdu. En az ilkokul mezunu 18 yaş üstü adayların başvurabileceği alımda detaylar belli
Uşak’ta 175 beden işçisi alımı başladı! En az ilkokul mezunu 18 yaş üstü başvurabilir

Uşak’ta 175 beden işçisi alımı başladı! En az ilkokul mezunu 18 yaş üstü başvurabilir. Yapılacak olan personel alımında adayların taşıması gereken genel ve özel şartlar belli oldu. Personel alımlarının online olarak İŞKUR üzerinden yapılacağı ve son başvuru tarihinin ilanlara göre farklılık gösterebileceği açıklandı.

175 BEDEN İŞÇİSİ ALIMI

Beden işçisi alım ilanlarını takip edenlere büyük fırsat! İŞKUR açık iş ilanları üzerinden yayımlanan ilanlara göre Uşak'ta 175 beden işçisi alımı yapılacak. En az ilkokul mezunu ve 18 yaş üstü adayların başvurabileceği belirtildi. Alımların şu an için özel sektöre yapılacağı ve firmalara göre daimi ya da geçici olabileceği belirtildi. Başvurmadan önce alımların hangi türde olacağına dikkat etmeniz önerilmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuruda bulunacak adayların taşıması gereken bazı özel şartlar bulunuyor. Genel şartlar İŞKUR üzerinden şu şekilde aktarıldı:

  1. TC vatandaşı olmak
  2. En az 18 yaşını bitirmiş olmak
  3. En az ilkokul mezunu olmak
  4. Başvuru tarihi itibarıyla Uşak ve belirtilen ilçe / merkezde ikamet ediyor olmak
  5. Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  6. Adli sicil kaydının temiz, güvenlik soruşturmasının olumlu olması
  7. Ayakta çalışabilmeye uygun olmak

ekran-goruntusu-2024-02-21-103829-001.png

Genel olarak belirtilen şartlar bu şekildedir. Ancak bazı firmalar çalışacak personellerden farklı özel şartlar da talep edebilmektedir. Özel şartlar için ilanların içeriğini incelemeniz önerilmektedir.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yayımlanan Uşak beden işçisi alım ilanlarına başvurmak istiyorsanız, İŞKUR üzerinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile ya da e-Devlet üzerinden giriş yapmanız gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra Açık İş İlanları kısmından "Beden işçisi" ilanlarına tıklayarak Uşak ilini seçmelisiniz. Bu şekilde Uşak için yayımlanan tüm beden işçisi ilanlarını görüntüleyebilirsiniz.

Diğer personel alım haberleri:

Son başvuru tarihinin her ilan için farklılık gösterdiğinin unutulmaması gerekiyor. İlanların sağ kısmında son başvuru tarihleri yer almaktadır.