Aile Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı 2024 | Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alım şartları

Dün Aile Bakanı Göktaş, yaptığı açıklamasında bakanlık bünyesine 8 bin personelin daha alınacağını duyurmuştu. Bunun üzerine detaylar merak edilirken, gece yarısı bir sürpriz geldi! Aile Bakanlığı personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar
Aile Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı 2024 | Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alım şartları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklamasında şimdiye kadar en yüksek personel alımının yapılacağını açıkladı. Milyonlarca kişi başvurmak için detayları beklerken, Resmi Gazete’de ilan yayımlandı. Aile Bakanlığı 8 bin sözleşmeli personel alımı Resmi Gazete’de yayımlandı!

Bakanlık bünyesine deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak amacı ile 8 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman başlayacak? Başvuru şartları neler? İşte detaylar..

RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI

Resmi Gazete’de Aile Bakanlığı’nın 8 bin sözleşmeli personel alım haberi yayımlandı. Yayımlanan ilanda KPSS (B) grubu puanına göre mülakatsız bir şekilde alım yapılacağı açıklandı. İşte yayımlanan o metin:

“Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında çalıştırılmak üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” kapsamında KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle Özel Nitelikler tablosunda belirtilen unvan ve sayıda toplam 8.000 sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapılacaktır”

8 BİN SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

ekran-goruntusu-2024-02-20-084635.png

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

AİLE BAKANLIĞI 8 BİN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanın detaylarına göre başvurular 21 Şubat tarihinde başlayacak ve 11 Mart tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını Kariyer Kapısı üzerinden yapabilecek.