THY, 40.004 TL maaşla 5 bin personel alım başvuruları başladı KPSS’siz ikamet şartsız

Personel alımlarının en sık araştırıldığı kurumlardan bir tanesi de Türk Hava Yolları oluyor. Aktarılan son habere göre Türk Hava Yolları 40.004 TL maaşla 5 bin personel alımı yapacak. Başvuruların başladığı personel alımında KPSS şartı yok!
THY, 40.004 TL maaşla 5 bin personel alım başvuruları başladı KPSS’siz ikamet şartsız

THY, 40.004 TL maaşla 5 bin personel alım başvuruları başladı KPSS’siz ikamet şartsız Konu ile ilgili açıklama Türk Hava Yolları İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay tarafından geldi. Çay, yaptığı açıklamasında 2024 yılı içerisinde 5 bin kişiyi işe alacaklarını ifade etti. Lisans mezunları, yeni mezunları ve pilot olarak yetiştirilmek üzere farklı kategorilerden personel alımı yapılacak.

THY 5 BİN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Alıma ilişkin konu kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olunca başvurmak isteyenler THY 5 bin personel alımı ne zaman yapılacak, THY personel alım başvuru şartları neler? Sorularının yanıtlarını arıyor. İşte merak edilenler..

THY PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

THY 5 bin personel alımı için henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak Geçtiğimiz sene hem uçuş hem de yer ekibinde olmak üzere toplamda 5 bin kişi işe alınmıştı. Bu yıl da 5 bin kişinin işe alınacağı söyleniyor. Başvurular için hangi meslekler için alım yapılacağı belli oldu.

THY PERSONEL ALIMI HANGİ BÖLÜMLER İÇİN?

THY personel alımı için 'Take-Off 101', 'Take-Off Jr.' ve 'Take-Off Cadet' kadroları başta olmak üzere hem uçuş hem de yer çalışanı olarak farklı pozisyonlar için alım yapılacağı ifade edildi.

Yeni mezun adayların Take-Off Jr’ya başvurması için son tarihin 10 Mart olduğu açıklandı. İkinci pilot adayları için ise son başvurular 30 Nisan tarihine kadar devam edecek.

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

2 BRÜT ASGARİ ÜCRET MAAŞI VERİLECEK

İşe alımı onaylananlara 2 brüt asgari ücret, verilecek. Adaylar 2 yıl boyunca eğitim görecek olup, kira yardımı, konaklama, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet gibi pek çok yan haklara da sahip olabilecek.