Uşak Eşme Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü personel alımına başladı! Günde 3 saat çalışılacak

Uşak’ta iş arayanlara güzel haber İŞKUR’dan geldi. Aktarılan son habere göre Uşak Eşme Sabancı Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü’ne KPSS’siz personel alımı yapılacak Kalorifer Yakıcısı mesleği için yapılacak alımda başvurular başladı.
Uşak Eşme Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü personel alımına başladı! Günde 3 saat çalışılacak

Başvurmak isteyenler için başvuru şartları, başvuru tarihi ve başvuru için gerekli evraklar da ayrıca açıklandı.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru yapacak adaylar için başvuruların 19 Mart ile 21 Mart tarihleri arasında alınacağı ifade edildi. Başvuruların şahsen yapılacağı personel alımında başvuru adresi “Şehitalibey, Alaşehir Cad. No:43 64600 Eşme/Uşak” olarak ifade edildi.

Telefon numarası için 0505 637 01 09 üzerinden ulaşılabileceği de not düşüldü. İşe alınan adaylar için çalışma adresinin Uşak Eşme Sabancı Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü olduğu açıklandı.

ekran-goruntusu-2024-03-19-154656.png

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak adayların taşıması gereken başvuru şartları da tek tek açıklandı. İşte o şartların tamamı:

  • En az ilkokul mezunu olmak
  • 18 yaşından büyük olmak
  • Pazar günleri çalışmasına engel olmamak
  • İşin gerektirdiği bedensel engeli olmamak
  • Kalorifer yakıcı belgesine sahip olmak

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Yukarıda belirtilen şartları taşıyan adayların en geç 21 Mart tarihine kadar başvuruda bulunması gerekiyor. Başvuru yapacakların hazırlaması gereken belgeler ise kimlik belgesi, fotoğraf, adli sicil kaydı belgesi, diploma fotokopisi, katı yakıt kalorifer yakıcı belgesi olarak sıralandı.

Başvuru yapan ve işe alınan adaylar için çalışma süresi her gün 1-3 saat arası olarak açıklandı. Çalışma saatleri ise 06.00 – 20.30 olarak aktarıldı.