Uşak Belediye Başkanı Çakın, yeni aşevi binasının inşaatını inceledi

Uşak Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, şehre yapılmaya devam yeni aşevi binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Konuya ilişkin kareler ise belediyenin sosyal medya hesabından paylaşıldı.
Uşak Belediye Başkanı Çakın, yeni aşevi binasının inşaatını inceledi

Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı olan X üzerinden önemli paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Belediye başkanı Mehmet Çakın, Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve AK Parti Uşak Milletvekillerimiz Sayın İsmail Güneş, Sayın Fahrettin Tuğrul ile birlikte yeni aşevinin inşaatını inceledi.

YENİ AŞEVİ BİNASININ İNŞAATINI İNCELEDİLER

Uşak Belediyesi’nin X sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın, Valimiz Sayın Dr. Turan Ergün, AK Parti Uşak Milletvekillerimiz Sayın İsmail Güneş, Sayın Fahrettin Tuğrul ve beraberindeki heyet ile birlikte şehrimize yapılmakta olan yeni aşevi binasının inşaatında incelemelerde bulundu.

ekran-goruntusu-2024-01-13-112443-min.png

Birçok önemli ihtiyacı karşılayacak yeni aşevi binasına destek sağlayan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyor, yapının hayırlara vesile olmasını diliyoruz”

İlginizi çekebilecek diğer Uşak haberleri:

Belediye, yaptığı açıklamasında şehrin pek çok önemli ihtiyacını karşılayacak olan yeni aşevi binasına destek sağlayan bütün hayırsever vatandaşlara da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.