Çarşı Uşak Projesi’nde imza süresi 31 Ocak’a uzatıldı

Uşak Belediyesi’nin çalışmalarına devam ettiği Çarşı Uşak Projesi için önemli bir açıklama geldi. Belediye, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında imza süresinin 31 Ocak 2024 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.
Çarşı Uşak Projesi’nde imza süresi 31 Ocak’a uzatıldı

Uşak Belediyesi, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamasında Çarşı Uşak’ta imza oranının yüzde 85’e ulaştığını açıkladı. Yaklaşık 40 bin metrekarelik alanı daha güvenli bir bölgeyle dönüştürecek olan projede imza süresi Bakanlığın onayı ile 31 Ocak 2024 tarihine kar uzatıldığı ifade edildi.

RESMİ OLARAK AÇIKLANDI

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Ayakkabıcılar çarşısı, Çarşamba Pazarı ve eski garajı kapsayan yaklaşık 40 bin metrekarelik alanı modern ve güvenli bir bölgeyi dönüştürecek; şehre değer katacak Uşak’ın vizyon projesi Çarşı Uşak’ta imza oranı yüzde 85’e ulaştı.

Proje alanında hak sahibi olan ancak şehir dışında veya yurt dışında bulunan vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına imza süreci tüm hak sahipleri için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın onayıyla 31 Ocak tarihine kadar uzatıldı.

gdp6rzywcaqkez-min.jpg

İmza için henüz irtibata geçmeyen hak sahiplerini, bu tarihe kadar Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisi’ne davet ediyoruz.

Proje tamamlandığında, alan yeni bir kapalı Pazar yerine, otoparka, dükkanlara, ofislere ve yeşil alanlara ev sahipliği yapacak”

İlginizi çekebilecek diğer Uşak haberleri:

Projenin tamamlanması halinde alanın kapalı Pazar yerine, otoparka, dükkânlara, ofislere ve yeşil alanlara ev sahipliği yapacağı da aktarıldı.