Uşak Bilim Merkezi personel alımına başladı

Uşak Bilim Merkezi, sosyal medya üzerinden personel alımı yapacağını açıkladı. Uşak Belediyesi, TÜBİTAK ve T3 Vakfı paydaşlığı ile Uşak’ta yürütülecek olan Uşak Bilim Merkezi’nde çalıştırılmak üzere personel alımı başladı.
Uşak Bilim Merkezi personel alımına başladı

Konu ile ilgili duyuruyu Uşak Belediyesi yaptı. Uşak Belediyesi, X sosyal medya platformu üzerinden yaptığı paylaşımında Uşak Belediyesi, TÜBİTAK ve T3 Vakfı paydaşlığı ile Uşak Bilim Merkezi’nde istihdam etmek üzere ekip arkadaşlarının alındığı açıkladı.

EKİP ARKADAŞLARI ALINACAK

Belediye sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Belediyemiz, Tübitak ve T3 Vakfı paydaşlığı ile şehrimizde çalışmaları yürütülecek, Uşak Bilim Merkezi’nde istihdam edilmek üzere ekip arkadaşları arıyoruz.

Ülkemizin geleceğine Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğunda katkı sağlayabilecek, eğitmenlik yapmak isteyen ekip arkadaşlarımızın başvurularını bekliyoruz”

ekran-goruntusu-2024-01-11-145448-min.png

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR DEVAM EDİLECEK?

Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar da belli oldu. Belediye yaptığı paylaşımında son başvuruların 30 Ocak 2024 tarihine kadar alınacağı ifade edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilan metninde başvuruya ilişkin detaylar şu şekilde ifade edildi:

Uşak ilinde faaliyete geçecek olan Uşak Belediyesi, Tübitak ve T3 Vakfı paydaşlığı ile yürütülen Uşak Bilim Merkezi'nde hafta sonu da çalışmayı kabul edebilecek tam zamanlı çalışma arkadaşları aranmaktadır.

Başvuru yapacak adayların güncel fotoğraflı özgeçmişlerini [email protected] ve [email protected] adreslerine PDF formatında mail atmaları rica olunur.

Not: Bilim Merkezleri öncelikli olarak hafta sonları atölyelerin açık olduğu bir merkezdir ve normalde 6 gün çalışmayı gerektirir, pazartesi günü izin kullanılır. Ancak ilgili Bilim Merkezinin bulunduğu şehrin dinamiğine göre 2. bir izin durumu olabilir ama olmama ihtimalini(yoğun bir çalışma) de göz önünde bulundurarak başvurularınızı yapınız.

Adayların tercihen Uşak'ta ikamet etmeleri beklenmektedir.

Başvurulara ilişkin Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğunda katkı sağlayabilecek ve eğitmenlik yapmak isteyenlerin başvuru yapmasının istendiği de ifade edildi.