Denizli şehidini dualar eşliğinde yapılan törenle karşıladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruma ekibinde görevli olan ve dün Şırnak’ta trafik kazasında şehit olan polis memuru Fırat Der’in naaşı baba ocağı Denizli’de törenle karşılandı.
Denizli şehidini dualar eşliğinde yapılan törenle karşıladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koruma ekibinde yer alan polis memurlarının bulunduğu araç dün Şırnak’ta bir karavan ile çarpışmıştı. Bu çarpışmada iki polis memur şehit oldu. Şehit olan polis memurlarından Fırat Der’in acı haberi kısa sürede memleketi Denizli’ye ulaştı.

Şehit polis memuru Fırat Der’in naaşı bugün hava yolu ile Denizli’ye gönderildi. Törenle karşılanan Fırat Der’in naaşı dualar eşliğinde cenaze aracına konuldu. Şehit polis memuru Fırat Der’i kent protokolü, ailesi, sevenleri ve vatandaşlar karşıladı.

PROTOKOL KARŞILADI

Şehit, Çardak Havalimanı'nda Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, 11'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Turgut Çalışkanlar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak Kaymakamı Levent Küçük, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hıdır Ayçiçek, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, siyasi parti ve bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, yakınları, askeri ve mülki erkan tarafından karşılandı.

DUALARLA KARŞILANDI

Tören mangası tarafından uçaktan alınan şehidin naaşı tören alanına getirildi. Önce Kuran-ı Kerim ardından okunan dualar sonrası şehidin cenazesi tören mangası tarafından cenaze aracına kadar omuzlarda taşındı.

Şehit polis memuru Fırat Der’in son yolculuğuna dair program da belli oldu. Baba ocağı Denizli’Ye getirilen Fırat Der’in naaşı Sarayköy ilçesine götürülecek. Burada yarın cuma namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehit ailesine taziye telefonu açarak baş sağlığı dileklerini ilettiği belirtildi.