Uşak'ta Taekwondo il birinciliği müsabakaları tamamlandı birinciler belli oldu

Uşak Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Okul Sporları Taekwondo il birinciliği müsabakaları tamamlandı. Yapılan maçlar sonucunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.
Uşak'ta Taekwondo il birinciliği müsabakaları tamamlandı birinciler belli oldu

Uşak Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyonlar tüm hızı ile devam ederken bu turnuvalardan biri daha tamamlandı. Belirlenen takvim doğrultusunda Uşak Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Okul Sporları Taekwondo il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Düzenlenen müsabakalar sonucunda dereceye girme başarısını gösteren sporculara ödülleri takdim edildi. Konu hakkında resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Uşak Gençlik ve Spor il Müdürlüğü emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak turnuvanın sona erdiğini resmen ilan etti.

usak.jpg

UŞAK TAEKWONDO TURNUVASI SONA ERDİ!

Uşak Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamada "Uşak Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Okul Sporları Taekwondo il birinciliği müsabakaları tüm kategorilerin katılımıyla sona ermiştir. Dereceye giren sporculara ödülleri taktim edildi. Dereceye giren sporcu ve antrenörlerimizi tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz." denilerek turnuvanın sona erdiği ilan edildi.

Turnuvada yarışan sporcular arasında dereceye girmeyi başaranlara ödülleri takdim edilirken tüm kategorilerde müsabakaların sona erdiği ilan edildi.