Öğrencileri sevindiren TATİL HABERİ SON DAKİKA | İlkokul ortaokul lise öğrencilerine SÜRPRİZ duyuruldu

Milyonlarca öğrenci, veli ve öğretmene tatil haberi son dakika duyuruldu. Milli Eğitim Bakanlığı ve Valilikler ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için tatil haberini duyurdu.
Öğrencileri sevindiren TATİL HABERİ SON DAKİKA | İlkokul ortaokul lise öğrencilerine SÜRPRİZ duyuruldu

Öğrencileri sevindiren TATİL HABERİ SON DAKİKA | İlkokul ortaokul lise öğrencilerine SÜRPRİZ duyuruldu - Tatil haberleri yakından takip edilmeye devam ederken bu haberlere yenileri eklendi. Türkiye'nin pek çok bölgesinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yoğun kar yağışı, tipi, fırtına, gök gürültülü sağanak yağış ve sel uyarısı yapılırken bazı illerde ise olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar tatil ilan edildi.

ARTVİN'DE BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ, 7 ŞUBAT 2024 HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL?

Artvin merkez ve 5 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, "İlimizde gerçekleşen olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle Artvin Merkez, Ardanuç, Borçka, Murgul, Şavşat ve Yusufeli ilçelerimizde tüm ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim, ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde 7 Şubat 2024 Çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi" denildi.

7-subat.jpg

VAN'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ, 7 ŞUBAT 2024 OKULLAR KAPALI MI?

Erciş, Muradiye ve Özalp kaymakamlıkları sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "İlçemizde devam eden yoğun tipi ve meydana gelebilecek buzlanma olayları nedeniyle 7 Şubat 2024 Çarşamba günü köy okulları ve taşımalı eğitim çerçevesindeki tüm okullarımızda eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. Saray Kaymakamlığı ise, "İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve meydana gelebilecek buzlananma olayları nedeniyle 7 Şubat 2024 günü tüm okullarımızda eğitime 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

tatil.jpg

7 ŞUBAT 2024 OKULLAR KAR TATİLİ Mİ, KAPALI MI?

Ağrı’da etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle 7 Şubat 2024 Çarşamba günü eğitim ve öğretime bir günlüğüne ara verildi. Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde olumsuz hava koşullarının devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “İlimizde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle, il merkezi, Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerimizin genelinde, Tutak ve Patnos ilçelerimizde ise köy okullarımız ve taşımalı eğitim gören öğrencilerimiz için; 7 Şubat 2024 Çarşamba günü eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

ARDAHAN'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ, 7 ŞUBAT 2024 OKUL KAPALI MI, VAR MI?

Ardahan Valiliği tarafından yapılan açıklamada yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelinde eğitime bir günlük kar tatili arası verildiği açıklandı. Ardahan'da bugün okullar tatil olacak ve eğitim verilmeyecek.