Uşakspor'un Somaspor maçını yönetecek hakem kadrosu açıklandı!

TFF 2. Lig’de bu haftanın maçlarını yönetecek hakemler belirlendi. Hafta sonunda oynanacak Uşakspor – Somaspor maçını da yönetecek hakem kadrosu belli oldu.
Uşakspor'un Somaspor maçını yönetecek hakem kadrosu açıklandı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Uşakspor bu hafta sonunda kendi sahasında bölge takımlarından olan Somaspor’u konuk edecek. Uşakspor ile Somaspor arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek hakem kadrosunu Merkez Hakem Kurulu (MHK) belirledi. Dijital sistemle yapılan hakem atamaları açıklandı.

MAÇIN HAKEM KADROSU BELLİ OLDU!

Uşakspor ile Somaspor arasındaki karşılaşmayı yönetecek hakem MHK tarafından Karabük Bölgesi hakemlerinden Taner Tuncer olarak açıklandı. Orta hakem olarak görev yapacak olan Taner Tuncer’in yardımcılıklarını Kayseri Bölgesi hakemlerinden Osman Baruk ile Ankara Bölgesi hakemlerinden Faruk yağlı yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Ankara Bölgesi hakemlerinden Egemen Artun görevlendirildi.

TFF tarafından verilen bilgilere göre Uşakspor ile Somaspor arasındaki maçta Tufan Akçay gözlemci, Fatih Kiremit ile Barış Şeref de temsilci olarak görevlendirildiler.

MAÇ PAZAR GÜNÜ!

Uşakspor ile Somaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın tarihi de belli oldu. Maç 3 Aralık 2023 Pazar günü oynanacak. TFF maçın başlama saatini 14:00 olarak açıkladı. Her iki ekibin de galibiyet parolası ile çıkacağı maçta Uşakspor taraftar desteği ile avantaj elde etmek istiyor.

Uşakspor bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta oldukça kötü sonuçlar alarak taraftarlarını üzdü. Bu sonuçlar neticesinde ligin dibine demir atan Uşakspor şu anda TFF 2. Lig’in en az puan alan takımı konumunda bulunuyor. Şeytanın bacağını Somaspor maçında kırmak isteyecek olan Uşakspor alınacak 3 puan ile yeni bir hikaye yazmayı hedefliyor. Rakip Somaspor ile ligde bir üst lige çıkabilmek için Play-Off mücadelesi veriyor.