Uşakspor yine yenildi! Maç sonu 4-0

Uşakspor resmen yenilgilere doymuyor! Aktarılan son habere göre bugün Fethiyesporla olan karşılaşmasında eli boş dönen Uşakspor taraftarını üzdü.
Uşakspor yine yenildi! Maç sonu 4-0

Fethiyespor ve Uşakspor karşılaşması bugün saat 14.00’te başladı. Karşılaşma sonucunda kalesinde 4 gol gören Uşakspor bu maçtan da eli boş ayrıldı.

TFF 2. Lig maçında düzenlenen karşılaşmada Uşakspor istediği sonucu elde edemedi. Ligin son sırasında yer alan takım yenilgisi ile gündem olmaya devam ediyor.

FETHİYESPOR EVİNDE AĞIRLADI

Fethiyespor bugün Uşakspor’u evinde ağırladı. Karşılaşma Fethiye Şehir Stadı’nda oynandı. Uşakspor bu karşılamada eli boş dönerken, Fethiyespor attığı 4 golle 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmada Fethiyespor 6. dakikada Ramazan Çevik, 19. dakikada Nurettin Çakır, 41. dakikada Ahmet Dereli ve 66. dakikada Murat Yılmaz’ın attığı gollerle sahadan galip ayrıldı.

İşte karşılamanın özeti:

ekran-goruntusu-2024-03-17-164738.png

İlginizi çekebilecek diğer spor haberlerinden bazıları:

SIRADAKİ MAÇLAR

Aktarılan haberin detaylarına göre Uşakspor 24 Mart Pazar günü İnegölspor’u evinde ağırlayacak. 3 Nisan’da iste Kastamonuspor 1966’ya konuk olacak olan Uşakspor önümüzdeki karşılaşmalardan ümitli.