Manisa Yunusemre’de Cadde Manisa Tuning Fest 2024 etkinliği düzenlenecek!

Manisa’da modifiye tutkunlarının hoşuna gidecek önemli bir etkinlik düzenlenecek. Bu yıl 6. defa düzenlenecek olan Cadde Manisa Tuning Fest 2024 etkinliği kapılarını açacak! İşte detaylar
Manisa Yunusemre’de Cadde Manisa Tuning Fest 2024 etkinliği düzenlenecek!

MANİSA (İHA) – Manisa’da Yunusemre Belediyesi, bu yıl 6. kez düzenlenecek olan Cadde Manisa Tuning Fest 2024 için duyuru yaptı. Modifiye araçlar için çeşitli yarışmaların düzenleneceği etkinlikte modifiye tutkunlarına görsel şölen sunulacak!

Katılımın ücretsiz olacağı etkinlik başlangıcının 5 Mayıs Pazar 08.00’de başlayacağı ve 15.00’e kadar süreceği ifade edildi.

OTOMOBİL TUTKUNLARI KAÇIRMASIN

Yunusemre Belediyesi, Ortaköy Mesire Alanı’nda modifiye tutkunlarını ağırlayacak. Bu yıl 6. kez 5 Mayıs Pazar günü Ortaköy Mesire alanında düzenlenecek "Cadde Manisa Tuning Fest 2024’te otomobil tutkunları araçlarını görücüye çıkaracak.

ÇEŞİTLİ KATEGORİLERDE YARIŞMALAR DÜZENLENECEK

Yunusemre Belediyesi, Cadde Manisa Modifiye Araçlar Derneği işbirliği ile Ortaköy Mesire Alanı modifiye araç tutkunlarını konuk edecek. Ortaköy’de araçlar dj performans, drıft şov, desibel ve güzellik yarışmaları kategorilerinde yarışacak. Alana girişin ücretsiz olacağı etkinlik kapsamında 7’den 70’e modifiye tutkunları yenilenen araçları görme fırsatı bulacak. Etkinlik 5 Mayıs Pazar günü 08.00 – 15.00 saatleri arasında olacak.

Katılmak isteyenler için etkinliğe katılımın ücretsiz olacağı açıklandı. Çeşitli kategorilerde düzenlenecek yarışmaları izlemek isteyenler için adres Ortaköy Mesire Alanı!