Kütahya Tavşanlı Başköy'de spor camiası iftarda buluştu

Kütahya Tavşanlı'da spor camiası düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Kütahya Tavşanlı Başköy'de spor camiası iftarda buluştu

Kütahya'da düzenlenen iftar yemeğinde spor camiasını bir araya getirdi. Başköy'de düzenlenen iftar yemeğinde Başköy Muhtar Adayı ve genç iş insanı Deniz Mobilya Mustafa Kaymak, eski futbolcu ve yönetici Fatih Naziksoy, Kulüp Başkanı Celalettin Altay ve Başköyspor taraftarlar bir araya geldi.

Muhtarlığa adaylığını koyan ve yemeği düzenleyen iş insanı Mustafa Kaymak, kendisinin de eski bir sporcu olduğuna atıfta bulunarak kendisinin seçimi kazansa da kazanmasa da Başköyspor'a her zaman destek olmaya devam edeceğini ifade etti. İftar yemeğinin ardından yapılan konuşmalarda Başköyspor'un başarısı için atılacak olan adımlar konuşuldu.

BAŞKÖYSPOR'UN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Başköy'de spor'a ve dayanışmaya önem verilen bir iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe Başköy Muhtar Adayı ve genç iş insanı Deniz Mobilya Mustafa Kaymak, eski futbolcu ve yönetici Fatih Naziksoy, Kulüp Başkanı Celalettin Altay ve Başköyspor taraftarları katıldı. Eski futbolculardan iş insanı Mustafa Kaymak, muhtar seçilse de seçilmese de her zaman Başköy spora destek olacağını sözünü verdi. Kulüp genel kaptanı Fatih Naziksoy da geceye katılarak destek verdi.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte 2023 - 2024 sezonunda Başköyspor'un son derece güçlü bir kadro ile lige başlamasını sağlayan Murat Han'a ve takım oyuncusu Hüseyin Kızıl'a Kulüp Başkanı Celalettin Altay teşekkürleriin sundu. Başköyspor'un geleceğine dair fikir istişareleri yapılan yemek son derece verimli geçti.