4 aydır maaş ödenmeyen Denizlispor'da futbolculardan boykot kararı!

Uşakspor ile aynı ligde yer alan Denizlispor’da maaş krizi çıktı. 4 aydır maaş alamayan futbolcular antrenmana çıkmama kararı aldılar.
4 aydır maaş ödenmeyen Denizlispor'da futbolculardan boykot kararı!

Türkiye’de futbol kulüplerinin içerisine düştükleri ekonomik sorunlar kulüplerin sürdürülebilirliğini etkiliyor. Uşakspor’un yaşadığı ekonomik sorunların nelere mal olduğu net bir şekilde görülürken şimdi de bir diğer Ege temsilcisinde maaş krizi patlak verdi. Denizlispor’da maaşlarını alamayan futbolcular kazan kaldırdı ve antrenmanlara çıkmama kararı aldılar.

MAAŞ KRİZİ PATLADI

Denizlispor çok uzun yıllardır ekonomik sorunlarla baş etmek zorunda kaldı. Bir dönem Süper Lig’de ve Avrupa Kupaları’nda başarıları ile ses getiren Denizlispor bugünlerde futbolcularının maaşlarını bile ödeyemez hale geldi. 4 aydır maaşlarını alamayan futbolcular da haklarını aramaya başladılar. Denizlispor’da maaş krizi çözülemezse TFF 2. Lig’den düşmesine kesin gözüyle bakılan Uşakspor ile beraber bir alt lige düşmesi büyük ihtimal olarak görülüyor.

TFF 2. Lig’de mücadele eden Denizlispor’da futbolcular maaşlarının ödenmemesi halinde 18 Şubat Pazar günü oynanacak Fethiyespor maçına kadar antrenmanlara çıkmama kararı aldı.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Denizlispor'da futbolcular maaş alamadıkları için boykot kararı aldı. Yeşil-siyahlılarda futbolcular ve kulüp personeli 4 aydır maaş alamadıklarını açıkladı.

Maaşlarının ödenmemesi halinde 18 Şubat 2024 Pazar günü oynanacak Fethiyespor maçına kadar antrenmanlara çıkmama kararı alan futbolcular, şehrin ileri gelenlerine de çağrıda bulundu. Futbolcular, Denizlispor’a sahip çıkılması, krizin bir an önce çözüme kavuşması için yardım istedi.

Denizlispor, ligde zor bir durumda hatta üçüncü lige düşme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.