Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'dan adaylık sonrası ilk mesaj!

AK Parti’nin Uşak Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ilk açıklamasını yaparak yola devam mesajı verdi.
Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'dan adaylık sonrası ilk mesaj!

Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü yerel seçim için yeniden sandık başına gidecek. Siyasi partilerin bu seçimler için son hazırlıkları yapılıyor. Bugün Ankara’da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat katılımı ile çok sayıda ile AK Parti’nin belediye başkan adayları resmen ilan edildi. Bu iller arasında Uşak da yer aldı.

CUMHURBAŞKANI MEHMET ÇAKIN’I AÇIKLADI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklaması ile Uşak Belediye Başkanı olarak 5 yıldır kente hizmet veren Mehmet Çakın yeniden AK Parti’nin Uşak Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildi. Başkan Mehmet Çakın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldığı tam destek ile bir 5 yıl daha görev alabilmek için Uşaklıların oylarına talip olacak.

İLK AÇIKLAMAYI YAPTI!

Yerel seçimlerde Uşak’ta en güçlü aday olan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın adaylığının resmen açıklanmasının ardından bir değerlendirme yaparak şöyle konuştu:

“Allah’ın izniyle 31 Mart’ta AK Parti bayrağını Uşak Belediyesi’nden indirmeden yola devam diyoruz inşallah arkadaşlar. Eser ve hizmet parolasıyla yürüdük, memleket ve millet sevdasıyla yola devam diyoruz. Bugüne dek omuz omuza olduğumuz, gönül birliği kurduğumuz değerli hemşerilerime, kıymetli yol ve dava arkadaşlarıma, şehrimize yaptığımız her türlü yatırımda güçlü desteklerini daima hissettiğimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bundan sonra da kültürüyle, coğrafyasıyla ve en önemlisi insanıyla bir başka güzel olan Uşak’ımızda değerli hizmetler inşa etmeye tüm gayretimizle devam edeceğiz.”

Uşak’ta 31 Mart seçimlerinin oldukça heyecanlı bir şekilde geçmesi beklenirken kentin kısa bir süre içerisinde tam bir seçim havasına gireceği tahmin ediliyor. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın açıklayacağı yeni ve heyecan yaratacak projeler ile Uşaklıların oylarına bir defa daha talip olacak.